Duļevska atklāti stāsta par attiecībām ar vīru Rodrigo Laviņu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bijušais hokejists Rodrigo Laviņš un sieva, TV personība Jana Duļevska
Bijušais hokejists Rodrigo Laviņš un sieva, TV personība Jana Duļevska Foto: Ieva Makare/LETA

Humoriste un šova "Es mīlu tevi, Latvija!" vadītāja Jana Duļevska, viesojoties Maijas Rozītes sarunu raidījumā "Personība", atklāj, ka ne vienmēr ir tik smaidīga un pozitīva kā redzams TV ekrānā. 

Duļevska lieliski spēj nodalīt profesionālo no privātās dzīves, sakot, ka sabiedrībā viņa allaž būs smaidīga, jo "sapīkušie ģīmji nevienu nav interesējuši nekad". "Visiem gribas iedvesmoties no cilvēka, kurš ir smaidīgs, apmierināts ar dzīvi. Lai vai kādi ir amerikāņi, viņi man ir iemācījuši smaidīt, lai vai tur vai kas!" - uzskata viņa.

Taču mājinieki un tuvākie cilvēki viņu ne reizi vien redzējuši sapīkušu. "Mājās varu būt sapīkusi, un es arī neslēpju, ka mājās citreiz sēžu un skatos vienā punktā griestos, kad man jau viss ir... Es negribu parādīt cilvēkiem, sabiedrībai, kas arī mani pazīst, ka "man viss ir kolosāli, viss ir brīnišķīgi, rociņās ar vīru tikai"... Nē! Mēs kasāmies, mēs strīdamies, nu tā, ka brīžiem... Viss kas ir bijis! Bet pēc tam mēs tā kā pasmejamies, saprotam, ka, ai, kur mēs labāku dabūsim? Tā ir tā dzīve reālā!"

Kā zināms, Jana Duļevksa ar kādreizējo hokejistu Rodrigo Laviņu mija gredzenus 2002. gadā. Pāris audzina divus dēlus - Martinu un Niklāvu. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu