UEFA atcēlusi visas nākamās nedēļas Čempionu un Eiropas līgas spēles

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aleksanders Čeferins
Aleksanders Čeferins Foto: Reuters/ScanPix

Eiropas Futbola asociāciju apvienība (UEFA) piektdien pieņēmusi lēmumu atcelt visas nākamajā nedēļā gaidāmās Čempionu un Eiropas līgas spēles saistībā ar straujo Covid-19 vīrusa izplatību, vēsta UEFA.

Ceturtdien UEFA vadība jau pieņēma lēmumu atcelt nākamajā nedēļās divas paredzētās Čempionu līgas spēles. Iepriekš jau tika atcelti mači starp Mančestras "City" un Madrides "Real", kā arī starp Turīnas "Juventus" un Lionas "Olympique".

Augstāk minētie dueļi lielākoties tika atcelti tāpēc, ka konkrētās komandas nāk no Covid-19 vīrusa skartajām valstīm, bet "Real" vienības futbolisti bijuši ciešā kontaktā ar basketbola komandu, kurā vienam spēlētājam šonedēļ tika noteikta saslimšana ar vīrusu.

Savukārt "Juventus" vienība pašreiz atrodas karantīnā, jo saslimšanas ar vīrusu konstatēta Danielam Rugani.

Pārējās spēles, kuras noris UEFA rīkotajos turnīros, tika atceltas piektdien, pamatojoties uz Covid-19 vīrusa straujo attīstību.

"Par iespējamiem spēļu datumiem ziņosim, izvērtējot situāciju pasaulē," teikts UEFA paziņojumā.

Iepriekš jau ziņots, ka Anglijas premjerlīgas futbola vienības Londonas "Arsenal" galvenais treneris Mikels Arteta inficējies ar Covid-19 vīrusu, kas arī atklāts citam šīs pilsētas kluba "Chelsea" spēlētājam Kalumam Hadsonam-Odojam.

Šī iemesla dēļ abas komandas atcēlušas turpmākos šīs sezonas dueļus un pastāv iespēja, ka Anglijas premjerlīgas čempionāts noslēgsies priekšlaicīgi.

Jau iepriekš UEFA atcēla Eiropas līgas astotdaļfināla spēles starp Milānas "Inter" un "Getafe", kā arī "AS Roma" un "Sevilla".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu