Ko darīt, ja "korona-dienās" jāveic auto tehnisko apskati? CSDD skaidrojums par darbību Covid-19 draudu laikā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) saistībā ar jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatību aicina izmantot e-pakalpojumus, aģentūrai LETA norādīja CSDD. 

 CSDD klientu apkalpošanas centri pašreiz turpina darbu pilnā apmērā, ievērojot piesardzības pasākumus. Tomēr, ņemot vērā Covid-19 izplatību Latvijā un pasaulē, CSDD cilvēkus aicina reģistrēties e-pakalpojumos (e.csdd.lv), lai operatīvi saņemtu jaunāko informāciju par CSDD darba laikiem, kā arī citām aktualitātēm.

Ņemot vērā valdības aicinājumu valsts un pašvaldību iestādēm izvērtēt un nodrošināt klātienes pakalpojumu sniegšanu attālināti, CSDD aicina cilvēkus iespēju robežās neapmeklēt klientu apkalpošanas centrus un izmantot e-pakalpojumus. Piemēram, saistībā ar transportlīdzekļu reģistrāciju šobrīd tiešsaistē pieejams pakalpojums "īpašnieka maiņa", "noņemšana no uzskaites", "norakstīšana", "velosipēda reģistrācija". 

Tāpat CSDD aicina klientus e-pakalpojumos pieteikties tehniskai apskatei un eksāmeniem uz konkrētu dienu un laiku.

CSDD arī aicina cilvēkus, pirms došanās uz klientu apkalpošanas centriem, e-vidē apmaksāt tehniskās apskates pakalpojumu, vadītāja apliecības maiņas pakalpojumu, eksāmenus, kā arī naudas sodus un nodokļus. 

Ņemot vērā, ka CSDD e-pakalpojumos ir reģistrēti vairāk nekā 600 000 klientu, valdības Krīzes vadības padome izmanto šo platformu, lai operatīvi izsūtītu aktuālo informāciju par situāciju valstī.

Jau vēstīts, ka saistībā Covid-19 vīrusa izplatību Latvijā līdz Lieldienām izsludināta ārkārtējā situācija, nosakot virkni stingru ierobežojošu pasākumu. Ārkārtējā situācija būs spēkā līdz šā gada 14.aprīlim. Covid-19 Latvijā līdz šim apstiprināta 17 cilvēkiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu