Kamēr pasaulē plosās koronavīruss, Vila Smita meita priecē skatītājus ar ieslēgšanos stikla kastē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vilova Smita.
Vilova Smita. Foto: Instagram

Populārā aktiera Vila Smita meita Vilova uzstāsies Losandželosas laikmetīgās mākslas muzejā ar performanci "Trauksme", kuras laikā viņa uz diennakti tiks ieslēgta stikla kastē, kur izdzīvos dažādus trauksmes stāvokļa etapus - paranoju, niknumu, bēdas, eiforiju, līdzjūtību un pieņemšanu, vēsta portāls "The Grio".

Smita pirms kāda laika laikrakstam "Los Angeles Times" minējusi, ka šī performance ir domāta, lai "informētu un apgaismotu reālu problēmu".

"No paša sākuma mēs uz sienas uzrakstīsim aptuveni kaut ko par to, kā baiļu pieņemšana ir pirmais solis pretī sevis izprašanai. Šādi visi sapratīs, ka runa ir par īstu lietu," stāstījusi Vilova.

Aktiera meita pirms tam intervijā ar portālu "People" atklājusi arī to, ka jau kopš 2010. gada, kad iznāca viņas populārais singls "Whip My Hair", viņa ciešot no mentālas dabas problēmām.

"Es biju ļoti jauna un mans sapnis bija dziedāt, taču es nevarēju pat iztēloties tā visa biznesa pusi un to, kādu stresu tas rada," atklājusi māksliniece,

Smita un viņas izstādes partneris Tailers Kouls abi atradīsies stikla kastē, kur trīs stundas pavadīs izjūtot kādu konkrētu emociju. Performances laikā mākslinieki nekontaktēsies ar skatītājiem un zīmēs uz trim no stikla kuba šķautnēm.

Mākslinieki instalācijā pavadīs diennakti, atļaujoties tikai pāris divu minūšu pauzes, kurās aiziet uz tualeti, paēst un pagulēt.

"Pavisam iespējams, ka mēs ņurdēsim vai kliegsim - tas var kļūt visai dzīvnieciski," žurnālistus brīdinājusi Vilova.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu