Ikauniece pēc ceļgala operācijas saglabā cerības piedalīties olimpiskajās spēlēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Laura Ikauniece
Laura Ikauniece Foto: Instagram/ laura_ikauniece

Latvijas 2019.gada labākā vieglatlēte Laura Ikauniece pēc ceļgala operācijas nav zaudējusi cerību piedalīties 2020.gada Tokijas olimpiskajās spēlēs.

Aģentūra LETA februāra sākumā jau ziņoja, ka sportistei ir ceļgala trauma. Ikauniece toreiz sarunā atzina, ka ziemas sezonā neplāno startēt, it īpaši tāpēc, ka pasaules čempionāts telpās Ķīnā koronavīrusa dēļ pārcelts uz 2021.gadu. 

Pirms mēneša viņa intervijā raidījumam "Sporta studija" atklāja, ka šogad plāno piedalīties tikai Olimpiādē.

"Profesionālam sportistam vienmēr ir svarīgs balanss starp būšanu veselam un progresēt savā disciplīnā. Šī iemesla dēļ es pieņēmu lēmumu par ceļgala operāciju, kas noritēja labi.

Jā, šajā brīdī tas apgrūtina manu ceļu uz olimpiskajām spēlēm, taču es esmu cīnītāja. No otras puses skatoties, tas man palīdzēs doties tālāk un kļūt par pēc iespējas labāku sportisti.

Degu nepacietībā strādāt pie atlabšanas procesa un pēc iespējas ātrāk atgriezties sacensībās. Esmu lepna par savu ceļu - mani sasniegumi un sapņi palīdz man koncentrēties uz būt pozitīvi noskaņotai," piektdien sociālajā vietnē "Instagram" rakstīja Ikauniece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨|Being a professional athlete there is always a balance between staying healthy and getting better on your event. For that reason I made a decision to have an operation on my knee. Operation went well. Yes on this moment it does slow me down for Tokyo but I am a fighter. And on a bigger picture it will help me to go further and to be the best athlete I can be. Looking forward now to work on recovery and to be back on full action as soon as possible. I am proud of my journey - the achievements I have and the dreams for bigger goals - keep me focused and positive!|✨ - - #heptalaura #kallasmanagement #nike #redbull #givesyouwings #latvia #trackandfield #vieglatlētika #vieglatlētivar #sport

A post shared by Laura Ikauniece (@laura_ikauniece) on

Ikauniece pērn Eiropas čempionātā telpās izcīnīja piekto vietu pieccīņā, turklāt laboja pašai piederošu Latvijas rekordu. Savukārt maijā viņa Gecisā izcīnīja otro vietu prestižajās daudzcīņas sacensības vieglatlētikā, izpildot 2020.gada olimpisko spēļu normatīvu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu