Bļugera "Penguins" nodrošinās algas bez darba palikušajiem arēnas darbiniekiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mario Lemjē
Mario Lemjē Foto: AP/Scanpix

Koronavīrusa straujās izplatības dēļ ir atceltas teju visas pasaules lielākās sporta līgas. Izņēmums nav arī Nacionālā hokeja līga (NHL). Teodora Bļugera pārstāvēt Pitsburgas "Penguins" nākusi klajā ar paziņojumu par savu arēnas darbinieku atbalstīšanu.

Pitsburgas "Penguins" ir paziņojuši, ka finansiāli palīdzēs visiem pilna laika un pusslodzes darbiniekiem, kuri mājās spēļu laikā apkalpo vietējo "PPG Paints" arēnu.

Nauda priekš arēnas darbiniekiem nāks no kluba spēlētāju, Pitsburgas "Penguins" un Mario Lemjē labdarības fondiem. 

Kad NHL ceturtdienas vakarā paziņoja par sezonas pārtraukšanu uz nenoteiktu laiku, "Penguins" regulārajā sezonā bija atlikušas vēl sešas mājas spēles. 

"Apkopēji, biļešu pārbaudītāji un pārējais apkalpojošais personāls ir "Penguins" mājas spēļu mugurkauls. Līdz ar to mūsu īpašnieki Mario Lemjē un Rons Bērkls, kā arī spēlētāji ar Sidniju Krosbiju priekšgalā uzskatīja, ka ir būtiski palīdzēt apkalpojošam personālam tikt cauri šai krīzes situācijai. Mums ir jāsanāk kopā, lai nodrošinātu to, ka viņi nezaudē naudu NHL sezonas pārtraukuma dēļ," publiskā paziņojumā rakstījis "Penguins" valdes priekšsēdētājs Deivids Morhauss.

Iepriekš ar paziņojumu par 100 000 ASV dolāru (89 730 eiro) lielu ziedojumu Floridas "Panthers" arēnas darbiniekiem nācis klajā krievu vārtsargs Sergejs Bobrovskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu