"Sasodītais vīruss!" Konors Makgregors pārdzīvo par tantes nāvi un lamājas par koronavīrusu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Koronavīruss ir būtiski ietekmējis sporta notikumu norisi visā pasaulē. Savā "Instagram" kontā garu paziņojumu par tantes nāvi un koronavīrusa situāciju Īrijā.

Makgregors savā "Instagram" kontā publicēja attēlus ar savu bērnu, sievu kā arī mirušo tanti. Pie publicētajiem attēliem slavenais cīkstonis atklājis savas domas par koronavīrusu.

"Īrija, tu apbrīnojamā valsts. Ticu, ka mēs esam šo vīrusu ierobežojuši. Labie paradumi, ko esam ieguvuši no šī vīrusa uzbrukuma mūs padarīs spēcīgākus nākotnē. Pastāvīga higiēnas ievērošana ir tas, ko mums vajadzēja ievērot arī pirms tam. Vienmēr esmu ievērojis savu roku higiēnu, bet ne pietiekami. Bieži vien cilvēki man prasa nevis bildi, bet vienkāršu rokasspiedienu. Allaž tam piekrītu - pat nebiju ievērojis cik bieži. Līdz šim," par higiēnas ievērošanu izteicies Makgregors. 

"Es smagi trenējos. Tik smagi, ka mana imūnsistēma paliek vāja. Ir neizbēgami, ka ar smagiem treniņiem tiks pārbaudīta mana imūnsistēma. Kā rezultātā, bieži "saķēru" saaukstēšanos un citas maznozīmīgas slimības. Tiesa šobrīd jūtos it kā būtu ložu necaurlaidīgs," turpinājis cīkstonis.

Slavenā īra ziņojumam bija arī skumja puse - cīkstonis paziņoja, ka aizsaulē devusies arī viņa mīļotā tante: "Šie attēli tika uzņemti pirms dažām dienam Dublinas centrā. Gatavojos paziņot par savu ziedojumu labdarībai. Man līdzi bija arī ģimene. Sēdēju krēslā un gatavojos uzsākt translāciju, kad saņēmu zvanu ar vēsti, ka mirusi mana mīļā mazā tante Anne. Šis sasodītais vīruss. Kas, pie velna, notiek?"

Tiesa pēc šāda paziņojuma nav līdz galam skaidrs, vai Makgregora tante patiesi bija inficējusies ar koronavīrusu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Konors Makgregors savas karjeras laikā ir izcīnījis 24 uzvaras, kā arī piedzīvojis četras neveiksmes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu