"Šodien jau mēs pošamies mājup." Sipeniece-Gavare atkārtoti uzrunā fanus un saņem pateicību no Viņķeles (50)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Baiba Sipeniece-Gavare
Baiba Sipeniece-Gavare Foto: Zane Bitere/LETA

Humoriste Baiba Sipeniece-Gavare savā "Instagram" kontā atkal nākusi klajā ar video par viņas ģimenes situāciju Austrijā un darbības plānu pēc atgriešanās dzimtenē.

Baiba Sipeniece-Gavare atkārtoti vietnē "Instagram" vērsusies pie saviem faniem, lai pastāstītu par viņas ģimenes situāciju Austrijā.

"Esiet sveicināti. Joprojām atrodos Austrijā, kur ar ģimeni atpūšos jau no pirmdienas. Šeit es ierados tad, kad valsts vēl nebija Austriju iekļāvusi aizliegto valstu sarakstā. Šodien jau mēs pošamies mājup. Tādēļ es jums visiem gribu paziņot dažas svarīgas lietas," vēstījumu no Austrijas iesāka Sipeniece-Gavare.

"Kad būsim ieradušies mājās caur lidostu "Rīga", mēs brauksim mājās ar savu personīgo transportu. Mājās atradīsimies kā likumpaklausīgi cilvēki - 14 dienas un rūpīgi novērosim savu veselības stāvokli," stāstīja humoriste.

Tāpat slavenā humoriste saņēmusi arī pateicību no veselības ministres Ilzes Viņķeles, kura aicinājusi arī citas Latvijā pazīstamas personas dalīties ar pieredzi šajā krīzes situācijā.

Komentāri (50)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu