Pirmdienas horoskops: 16. marts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 16. martam.

AUNS Kolektīvā izcelsies ar apskaužamiem rezultātiem. Nav izslēgts, ka priekšniecība pamanīs tavu centību un apsvērs tavas tālākās karjeras izaugsmes iespējas. Otrā pusīte var sagādāt patīkamu pārsteigumu.

VĒRSIS Šodien drosmīgi soļosi nosprausto mērķu virzienā, tevi nespēs apturēt nedz sīki birokrātiski šķēršļi, nedz konkurentu izliktie slazdi. Dienas izskaņā jutīsies patiesi gandarīts par sasniegto.

DVĪŅI Vari pievērsties ar reklāmu, prezentācijām saistītiem pienākumiem. Spēsi rast kopīgu valodu ar visu gadu gājumu cilvēkiem. Mīlas jomā kaislības sitīs augstu vilni, pielūko, lai tās nepāraug strīdos.

VĒZIS Nedēļa sāksies ar lielu rosību. Nav izslēgts, nāksies izpalīdzēt kolēģim, kurš būs nonācis saspringtā situācijā darbu nodošanas termiņu dēļ. Paša profesionālās gaitas pavadīs veiksme.

LAUVA Daudz kas būs atkarīgs no tā, kā spēsi pielāgoties situācijai, cik ātri atradīsi kompromisa risinājumus. Komunicējot ar sadarbības partneriem, droši liec lietā sev piemītošo šarmu, harismu.

JAUNAVA Padosies darbi ar informāciju, tās ievākšanu, strukturēšanu un apstrādi. Šis var izrādīties interesants brīdis Jaunavām, kuras strādā zinātnes lauciņā, ir saistītas ar biznesa stratēģijas izstrādi.

SVARI Emocionālā ziņā piesātināta diena. Centies saglabāt iekšējo mieru, nosvērtību, citādi pie panākumiem tikt būs grūti. Vakaru pavadi mīļotā cilvēka sabiedrībā, viņš spēs nomierināt un iedvesmot tevi.

SKORPIONS Lielisks brīdis, lai sāktu radošos projektus, ar izklaidi saistītās lietas. Skorpioni, kuri darbojas restorānu biznesā, var cerēt uz materiālās situācijas uzlabošanos, jaunu sadarbības partneru piesaisti.

STRĒLNIEKS Tavs dzīvesprieks un neizsīkstošā enerģija burtiski kā magnēts piesaistīs apkārtējos. Šis ir īstais laiks paplašināt lietišķo kontaktu loku, prezentēt savas nākotnes ieceres priekšniecībai.

MEŽĀZIS Neatlaidīgi turpināsi iesāktās lietas, meklēsi aizvien jaunus, efektīvākus veidus, kā tikt galā ar esošajiem izaicinājumiem. Ražīga diena ar inženiertehniskajām lietām, auto mehāniku saistītajiem.

ŪDENSVĪRS Tev būs vajadzīgs laiks, lai ieskrietos nedēļas darba maratonam. Iespējams, šodien uzmanību veltīsi sīkiem, ikdienišķiem darbiem, tādējādi izaicinošākos pienākumus atstājot citai dienai.

ZIVIS Kādam Zivju zīmes pārstāvim var pēkšņi atklāties romantiskas jūtas pret jaunpienākušo kolēģi. Emocionālā ziņā būsi kautrīgs, vairīsies paust savas simpātijas. Taču zvaigznes iesaka uzdrīkstēties, noriskēt!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu