Jānis Kalniņš: Latvijā vēlos atgriezties pirms tiek slēgtas robežas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Kalniņš.
Jānis Kalniņš. Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš, kurš pārstāv Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Helsinku "Jokerit" atklājis, ka plāno atgriezties Latvijā, vēsta portāls "Championat".

Kalniņš atklājis, ka viņaprāt, tika pieņemts pareizais lēmums par "Jokerit" izstāšanos no KHL izslēgšanas spēlēm, kuru otrajā kārtā Helsinku klubam bija jāspēlē ar Sanktpēterburgas SKA.

"Tas bija ne tikai spēlētāju, bet arī visas organizācijas lēmums. Visi esam vienā laivā. Tas ir nopietns lēmums, ko pieņēma arī Somijas valdība. Nezinu, kādu lēmumu pieņems citi, bet mūsu klubs nosliecās par labu šādam lēmumam mūsu un visas valsts dēļ," sacījis Latvijas izlases vārtu vīrs.

Tāpat hokejists atklājis, ka neplāno uzturēties Somijā un atgriezīsies mājās. "Šobrīd jūtamies droši, bet nekad nevari zināt, kā situācija attīstīsies tālāk - pēc nedēļas jau varbūt tik droši vairs nejutīsimies. Es nepalikšu Somijā, atgriezīšos Latvijā, kamēr robežas vēl nav slēgtas."

Tiesa vārtsargam būs jāpasteidzas, jo sestdien Krīzes vadības padomes sēdē  tika lemts no 17. marta ierobežot visus starptautiskos pasažieru pārvadājumus.

Līdz 14. aprīlim tiek apturēti visi starptautiskie avio, dzelzceļa, jūras un autobusu pasažieru pārvadājumi, žurnālistiem paziņoja ministru prezidents Krišjānis Kariņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu