Tukuma novadā mežstrādnieki apzaguši iepriekš viņiem palīdzējušu sievieti (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mežs. Ilustratīvs attēls.
Mežs. Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere/LETA

Pagājušajā nedēļā vairāki mežstrādnieki Tukuma novadā apzaguši kādu sievieti, kura viņiem iepriekš palīdzējusi, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Džūkstes pagastā kādas mājas īpašniece konstatēja, ka, atlaužot šķūnīša sienas dēļus, no tā nozagts nereģistrēts motocikls "Korovecs" un divas lodlampas. Sarunā ar likumsargiem sieviete atcerējās, ka viņa iepriekš ir izpalīdzējusi diviem vīriešiem, kuri strādāja netālu mežā. Viņiem bijusi iestigusi automašīna, tāpēc no sava šķūnīša saimniece mežstrādniekiem aizdevusi lāpstu. 

"Policistiem radās aizdomas, ka noziegumu varētu būt izdarījuši minētie mežstrādnieki, kuri, iespējams, bija devušies Jelgavas virzienā. Policijas ekipāžām tika izziņotas automašīnas pazīmes, un pēc neilga laika transportlīdzeklis tika aizturēts Līvbērzes pagastā," skaidroja Kalniņa. 

Nozagtās mantas izdevās atgūt un atdot saimniecei, bet abas noziedzīgajā nodarījumā iesaistītās personas tika aizturētas. 

Par notikušo policijā ir sākts kriminālprocess, un likumsargi atgādina, ka par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot transportlīdzeklī, dzīvoklī vai citā telpā, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu