Video ⟩ Apmeklētājiem slēgtā zoodārzā pingvīni dodas iepazīties ar "kaimiņiem"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Čikāgas zoodārza pingvīni parasti mitinās iestiklotā terārijā, lai cilvēki tos varētu aplūkot. Svētdien, 15. martā, šie paši pingvīni varēja nobaudīt, kā tas ir - būt stiklam otrā pusē, vēsta raidsabiedrība CNN.

Tā kā ēka tika slēgta apmeklētājiem, lai palīdzētu novērst jaunā koronavīrusa izplatību, tur mītošajai pingvīnu saimei tika atļauts atstāt savu terāriju un izpētīt pārējo zooloģisko dārzu.

"Bez viesiem ēkā darbinieki kļūst radoši, nodrošinot dzīvniekiem dažādas izklaides iespējas," pastāstīja zoodārza pārstāvis. "Ieviesīsim jaunu pieredzi, aktivitātes, ēdienus un daudz ko citu, lai saglabātu tos aktīvus un mudinātu tos izpētīt, risināt problēmas."

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" zoodārzs arī dalījās ar video par vienu no pingvīniem. Video redzams, kā pingvīns, kuru sauc par Velingtonu, iepazīstas ar dažām zivīm no Amazones eksponātu nodaļas.

Burvīgais Velingtona video, kas klejo apkārt internetā, ir apskatīts vairāk nekā 30 000 reižu kopš svētdienas vakara, un tas rada smaidus cilvēku sejās laikā, kad tik pat kā visur pasaulē plosās koronavīruss un ļaudīm jāsaskaras ar dažādiem ierobežojumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu