Baiba Sipeniece atklāti par savu pašsajūtu pēc atgriešanās mājās, sākot karantīnu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Humoriste Baiba Sipeniece-Gavare, kura izpelnījās plašas sabiedrības diskusijas pēc tam, kad Covid-19 draudu laikā devās uz Austriju slēpot, nu ir atgriezusies Latvijā un apzinīgi ievēro karantīnas pasākumus 14 dienas. Tagad saviem sekotājiem viņa pastāstīja, kā jūtas pēc atgriešanās dzimtenē. 

Sipeniece sociālajos tīklos publiskoja video, kurā pastāstīja, ka pirmā karantīnas diena humoristei un viņas ģimenei aizritējusi veiksmīgi - neviens nav saplēsies. Tāpat viņa piebilda, ka viņas ģimene centīsies viens otru izklaidēt, lai pozitīvāk aizvadītu laiku mājās.

Video Sipeniece pievienoja arī pārdomas par apkārt notiekošo:

"Mājas, mīļās mājas! Nu, tagad 14 dienas atradīsimies cieši plecu pie pleca. Man ļoti riebjas šis biedējošais vārds "pašizolācija" (kaut saprotu, saprotu tā svarīgo nozīmi). Būsim mājās. Kas tas tāds, kas pārņēmis visu pasauli, nezinu, tik jūtu, ka tas ir kas vairāk nekā vīruss. Lasu un klausos, skatos un vētīju.

Man apnicis baidīties, es to arī nemaz negribu darīt!

Ir pietiekoši daudz krietnu un gudru speciālistu, kuri par šo lietu zinās labāk par mani, ir arī Sētas Tantes speciālisti (kur ta nu bez tiem), tie ar dūšīgi raujas! Man atmiņā nez kāpēc nāk Barikāžu laiks - kaut kas kopīgs šim laikam ir. Atceros, kā Vecrīgā sēdējām un ar dziesmām un smiekliem baidījām prom bailes. Tik daudz labsirdības un cēlumu nebiju redzējusi un jutusi, arī draņķi zibenīgi izgaismojās. Katram savs mehānisms - nu man tāds iedalīts, es nebaidīšu nevienu, pati nebaidīšos, bet darīšu, ko māku vislabāk. Visiem, kuri šajās dienās raujas vaiga sviedros, sūtu spēku un izturību, ceru, ka viss šis murgs beigsies ātri, ātri!" rakstīja humoriste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare) on

Atgādinām, ka Sipeniece devās uz Austrijas slēpošanas kūrortu Bādgašteinā 9. martā, kad Austrija vēl nebija to valstu sarakstā, uz kurām nav ieteicams braukt. 

Jau ziņots, ka līdz 14. aprīlim Latvijā ir izsludināts ārkārtējs stāvoklis. 

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu