Leģendārā brazīlieša Ronaldinju problēmas ar likumu turpina augt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ronaldinju
Ronaldinju Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārā Brazīlijas futbolistam Ronaldinju problēmas ar likumu kļūst arvien lielākas. Aģentūra "Reuters" vēsta, ka bijušais spēlētājs varētu būt iesaistīts arī naudas atmazgāšanas shēmā.

Ronaldinju marta sākumā Paragvajā tika aizturēts par viltotu dokumentu izmantošanu un apcietinājumā atrodas vēl šobrīd. Kā vēsta ārzemju mediji, brazīlieša problēmas ar likumu kļūst arvien lielākas.

Iepriekš tika ziņots, ka Ronaldinju viesošanās mērķis Paragvajā bija labdarība, bet tagad pastāv aizdomas, ka viņš bijis iesaistīts naudas atmazgāšanas lietā.

Šīs lietas vadošais prokurors Osmars Legals ziņu aģentūrai "Reuters" atklājis, ka viņš izmeklē Ronaldinju un viņa brāļa saistību ar biznesmeni Dalilu Lopesu.

Šī sieviete sagaidīja Ronaldinju un viņa brāli lidostā Paragvajas galvaspilsētā Asunsjonā, kur Brazīlijas futbola zvaigzne kopā ar radinieku tika aizturēti.

"Viņa varētu būt iesaistīta naudas atmazgāšanas shēmā. Mums ir jāizmeklē visi cilvēki, kuri varētu būt iesaistīti šajā lietā," teica prokurors. Tāpēc mums noteikti viņš [Ronaldinju] ir jāpatur apcietinājumā," teicis Legals.

Zīmīgi, ka līdz leģendārā futbolista 40. dzimšanas dienai (21. marts) ir atlicis pavisam maz, līdz ar to pastāv liela iespēja, ka brazīlietis apaļo jubileju sagaidīs Paragvajas cietumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu