Ļaudis sociālajos tīklos uztrauc foto, kurā cilvēki saspiedušies rindā un neievēro divu metru distanci (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šobrīd Latvijā ir spēkā ārkārtējā situācija Covid-19 izplatības dēļ, šajā laikā nosakot virkni pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību. Tā, piemēram, veikalos ir jāievēro divu metru distanci no veikala apmeklētājiem un pārdevējiem. Tiesa, ne visi jaunos noteikumus patiešām ņem vērā.

Daudzas tirdzniecības vietas jau ir atvieglojušas cilvēku iepirkšanos, uz grīdas pielīmējot plūsmu sadalošas uzlīmes, kas atzīmē divu metru distanci. 

Nu sociālajos tīklos publicēts foto, kas parāda, kā cilvēki pie kases kādā no tirdzniecības veikaliem Rīgā klaji ignorē šīs uzlīmes un spiežas kopā. 

Fotogrāfija pamatīgi satraukusi sociālo tīklu lietotājus, kuri metušies gan jokot, gan kritizēt redzēto situāciju. 

"Veci cilvēki grib lai mēs viņus pasargājam, bet, lūdzu, tad sargājiet paši sevi arī!", "Šī gada gājuma cilvēki to nesaprot! Ir zināma viena, kura pat izlamāja veikalā apsargu, kurš aizrādīja par distances neievērošanu, jo viņš bija pienācis pa tuvu!", "Uzlikt sodu!" - bija daži no komentāriem, kas lasāmi pie fotogrāfijas, kas nu jau izplatījusies visā internetā. 

Atgādinām, ka cilvēki ir aicināti apmeklēt veikalus stundās, kad tajos ir mazāk cilvēku, ievērojot divu metru distanci no veikala apmeklētājiem un pārdevējiem, kā arī ievērojot roku un klepus higiēnu. 

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu