Samantas Tīnas privātā dzīve tiks atspoguļota TV šovā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: Lauris Vīksne

Realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigznēm pievienojas pašmāju dziedātāja un šā gada Latvijas pārstāve "Eirovīzijā" - Samanta Tīna.

Televīzijas sievietēm STV Pirmā! veidotais realitātes šovs “Slavenības. Bez filtra” jau iemantojis skatītāju atbalstu un mīlestību – ik vakaru ļaudis seko līdzi Magones Šutovienes dzīves peripetijām, meitiņas ienākšanai ģimenē un attiecībām ar vīru Žani, iepazīst dziedātāju Lieni Šomasi un viņas neparasto dzīves skatījumu, kā arī jūt līdzi Latvijas pirmā “drag queen” Amuna Davis nereti skarbajai un izaicinošajai ikdienai.

Nu zvaigžņu plejādei pievienojusies dziedātāja Samanta Tīna! Jau no 23. marta, ik vakaru no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 18:25 un plkst. 21:05, STV Pirmā! skatītāji varēs ielūkoties populārās dīvas privātajā dzīvē, kā arī uzzināt visu par "Eirovīzijas" aizkulisēm.

Skatītāji varēs iepazīt pavisam citu Samantu Tīnu un dzīvot līdzi gan viņas ikdienai, gan profesionālajām gaitām. Kameras sekos līdzi viņas attiecībām ar pašiem tuvākajiem, būs klāt jaunajos radošajos izaicinājumos, kā arī grūtākajos brīžos, kas parasti paliek aiz kadra aizskatuvē.

Kā Samanta sadzīvo ar popularitāti? Cik spraiga ir viņas ikdiena un kas patiesībā slēpjas zem allaž smaidīgās, spilgtās un koķetās ārienes? “Slavenības. Bez filtra” sērijas atklās, kā dziedātāja iekārtojusies uz dzīvi Lietuvā un spēj spilgti darboties kaimiņvalstu šovbiznesā, vienlaikus gūstot arvien lielākus panākumus arī mājās.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu