Porziņģis atklājis, ka koronavīrusa dēļ viņš un citi eiropieši ir "iesprostoti" ASV

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne sarunā ar pašmāju žurnālistu Armandu Puči pastāstījis par šī brīža situāciju saistībā ar koronavīrusa izraisīto liegumu sporta spēlēm.

Puče un Porziņģis sarunājās, izmantojot programmu "Skype".

Basketbolists atklāj, ka šobrīd "Mavericks" spēlētāji vēl nav izgājuši koronavīrusa testus, bet pieļauj, ka tas notiks šonedēļ: "Domāju, ka tas ir tikai laika jautājums."

Puče Porziņģim uzdeva jautājumu par to, vai citu, ar koronavīrusu nesaistītu veselības likstu gadījumā, ir aizliegts viesoties pie komandas medicīnas personāla, piemēram, fizioterapeita, uz ko basketbolists atbildēja apstiprinoši.

"Man šķiet, ka šobrīd nē. Iesaka visiem pēc iespējas vairāk mājās būt. Mums arī uzrakstīja īsziņu, ka, ja tu vēlies aiziet uz treniņu zāli, tev vispirms jāveic tests. Un pat, ja ielaiž zālē, jātur distance. Nu, tā diezgan nopietni ir. Man šķiet, ka visi sēž mājās un neko nedara," stāstīja Porziņģis.

Latviešu basketbolists arī atklāja, ka tiem spēlētājiem, kuri nav vietējie, būtībā nav atļauts izbraukt no valsts: "Ja pēkšņi atsākas sezona un mēs vairs nevaram ielidot, tad tā ir liela problēma. Vienkārši, tiem, kuri nav "vietējie", tie var lidot pie ģimenēm. Mēs vienīgie – eiropieši - esam bišķiņ iesprūduši."

Tiesa, Porziņģim, visticamāk, vēl ievērojamu laiku būs jāiztiek bez izceļošanas no ASV, jo ārzemju medijos pēdējās izskanējušās prognozes liecina, ka NBA varētu atsākties ne ātrāk par jūnija vidu.

Pilnā saruna ar Kristapu Porziņģi par dzīvi pašizolācijā un šo sezonu basketbola laukumā būs iespējams vērot raidījumā "Hattrick ar Puči" - jau 18. martā, plkst. 21:05 Helio iTV kanālā 360TV un Shortcut.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu