Video Alkohola reibumā veic neizprotamu manevru. Lilastē iespaidīgu avāriju piedzīvo dzērājšoferis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ceļu policijas auto. Ilustratīvs attēls.
Ceļu policijas auto. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Trešdien, 18. martā, pie Lilastes iespaidīgu avāriju piedzīvojis kāds automašīnas "Audi" vadītājs, kurš nespēja nokontrolēt savu spēkratu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Aptuveni plkst. 15.00 pie Lilastes kāds šoferis, nespējot savaldīt savu automašīnu, nobrauca no ceļa un avarēja grāvī. Patiesie negadījuma iemesli atklājās tikai pēc tam, kad pie avarējušā auto piesteidzās policisti. Iespējams, ka notikušā pēdas tiktu slēptas, ja nebūtu ieradušies likumsargi.

Negadījums noticis netālu no Lilastes, uz autoceļa Rīga – Ainaži. Aculiecinieki stāsta, ka "Audi" markas spēkrats, bez jebkāda redzama iemesla nobrauca no ceļa, iestūrēja grāvī un apgāzās uz jumta.

Policija par notikušo uzzināja ap plkst. 16.00 un uz notikuma vietu nosūtīja palīgspēkus – ugunsdzēsējus-glābējus un mediķus. Līdz ar ceļu policistiem pie avarējušā "Audi" piestāja arī vietējās pašvaldības policisti, kas aizturēja iespējamo braucamrīka vadītāju un divus pasažierus.

Pēc neapstiprinātas informācijas zināms, ka gan šoferis, gan pārējie pasažieri atradušies alkohola reibumā. Tas varēja kalpot par iemeslu nesaprotamajam manevram, kas izraisīja avāriju.

Šoreiz glābējiem atlika vien apgāzt avarējušo auto uz riteņiem un uz asfalta uzbērt absorbentu. Tālākās darbības palika valsts policijas izmeklētāju kompetencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu