"Nopelnīji atpūtu septītajās debesīs." Iepriekš krimināli sodīts vīrietis Rīgā sarīkojis filmu cienīgu kadru bēgšanu no policijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pexels.com

Spraigus notikumus iemūžinājuši Rīgas policisti, kuri pa Vecmilgrāvja ielām ķēruši kādu šoferi, kurš sarīkojis pamatīgu jandāliņu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Vecmīlgrāvī patrulējošo policistu uzmanības redzeslokā nonāca kāds jau labi zināms vīrietis, kura, jau iepriekš bijusi saistībā ar dažādiem pārkāpumiem, tostarp ceļu satiksmē. Pēc inspektoru ziņām, "Audi" šoferim tobrīd nebija derīgas autovadītāja apliecības.

"Audi" stūrētājam gan izdevies nedaudz atrauties, un viņš, saprotot, ka tā ir viņa vienīgā iespēja strauji nogriezies kādā šķērsielā, kur pametis savu auto un tālāk devies skriešus. Tomēr policisti redzējuši virzienu, kurā viņš cenšas nozust. Vēl mirklis, un policistiem izdevies ielenkt privātmājas pagalmu, kurā iepriekš redzēts bēglis.

"Ieslēdzot bākugunis un skaņu signālus, policisti deva rīkojumu apstāties, taču šoferis to nedarīja. Viņš palielināja ātrumu un uzsāka bēgšanu," raidījumam "Degpunktā" sacīja Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Zemgales pārvaldes iecirkņa inspektors Arvis Ostrovskis.

"Vadītājs arvien vairāk palielināja ātrumu un devās Airu ielas virzienā. Pa ceļam, nenovaldot mašīnu, viņš notrieca ceļa zīmi," turpināja Ostrovskis.

Policisti pamanījuši, ka, bēgot, ka noziedznieks pa mašīnas logu izmeta celofāna maisiņu. Izstaigājot bēgšanas maršrutu, policisti uzgāja iepriekš izmesto maisiņu. Tajā atradās vairāki iepakojumi ar marihuānu.

Tāpat inspektori ievēroja, ka aizturētais ir acīmredzamā reibumā, līdz ar to viņš pirms nonākšanas aiz restēm tika aizvests uz ekspertīžu centru. Šobrīd pret vīrieti ir ierosināti divi kriminālprocesi – viens par narkotisko vielu glabāšanu, savukārt otrs par pārkāpumiem ceļu satiksmē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu