Freibergs Zlīnas klubā savu pēdējo maču visdrīzāk jau ir nospēlējis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ralfs Freibergs.
Ralfs Freibergs. Foto: https://www.hokej.zlin.cz

Latvijas hokejists Ralfs Freibergs Zlīnas "PSG Berani" klubā savu pēdējo maču visdrīzāk jau ir aizvadījis, ziņo Čehijas interneta portāls "idnes.cz".

Freibergam šopavasar beidzas triju gadu līgums ar Zlīnas klubu.

Zlīnas "Berani" Freibergam ir piedāvājuši kontraktu arī turpmāk. "Tas ir atvērts. Ja viņš neparaksta, tā mums nav neatrisināma problēma," saka virslīgas kluba treneris un menedžeris Roberts Svoboda. "Spēlētājiem bija jātiekas pēdējo reizi šosezon Ludeka Čaikas vārdā nosauktajā stadionā, taču Latvijas hokejists jau bija aizsteidzies mājās."

Spēlētāji būs brīvi no hokeja vismaz līdz aprīļa beigām, kad parasti sākas gatavošanās jaunajai sezonai.

"Ja tas nebūs iespējams, zēni lielāko daļu treniņu varētu veikt paši. Viņi ir pieredzējuši un spētu tikt galā individuāli," sacīja Svoboda.

Zlīnas klubs ar 70 punktiem 52 spēlēs ieņēma 10.vietu un nodrošināja pēdējo vietu izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā kārtā. Tur klubs paspēja aizvadīt divas spēles, viesos ar 1:5 zaudējot "Olomouc" komandai un ar 3:1 svinot uzvaru.

Freibergs šosezon 52 mačos ieguva 23 (3+20) rezultativitātes punktus, nopelnīja 32 soda minūtes un +/- rādītāju pieci. Divās izslēgšanas spēlēs viņa kontā +/- rādītājs mīnus viens.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu