Video ⟩ Krievu sinhronās peldētājas zem ūdens izdejo "Little Big" Eirovīzijas dziesmu "UNO"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Lai gan slavenais dziesmu konkurss Eirovīzija šogad koronavīrusa straujās izplatības dēļ nenotiks, krievu sinhronās peldētājas tik un tā nākušas klajā ar efektīgu atbalsta video grupai "Little Big". 

Kā zināms, pirms Eirovīzijas atcelšanas bija nolemts, ka Krieviju šoreiz populārajā dziesmu konkursā bija jāpārstāv grupai "Little Big" ar dziesmu "UNO".

Lai gan "Little Big" savu dziesmu uz Eirovīzijas skatuves tā arī neuzstāsies, krievu sinhronā peldētāja Alla Šiškina savā "Instagram" kontā ievietoja video, kurā redzams, kā viņa kopā ar kolēģēm Mariju Šuročkinu, Vladu Čigirevu, Aleksandru Packeviču un Marinu Goļadkinu izdejo dziesmu "UNO". Tiesa, pati deja notiek zem ūdens.

"Neskatoties uz to, ka Eirovīzija šogad nenotiks, mēs vēlējāmies atbalstīt grupu "Little Big" un viņu dziesmu "UNO", ar ko viņiem bija jāpārstāv Krieviju Roterdamā," pie video rakstījusi sportiste

Не смотря на отмену Евровидения в этом году, мы хотели бы поддержать группу Little Big и их песню Uno, с которой они должны были представить Россию в Роттердаме

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu