Vīrietis ASV pamatīgā alkohola reibumā neapzināti nozog televizorus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Pagājušajā nedēļā Ņūmeksikā par divu televizoru zādzību apcietināts kāds vīrietis. Seidžs Ārons Kumins arestēts īsi pēc tam, kad pats ieradies nozieguma vietā, lai nozagtos televizorus atgrieztu to īpašniekiem, vēsta ziņu aģentūra "Associated Press".

Policists pastāstīja, ka esot izmeklējis nozieguma vietu, kad viņu uzrunājis kāds vīrietis un atzinies pastrādātajā. Kumins apgalvojis, ka nozieguma brīdī viņš bijis alkohola reibumā, kad iegājis svešinieku dzīvoklī.

Kumins atceras, ka klauvējis pie durvīm, bet, kad durvis neviens nav atvēris, viņš namā iegājis pats. Tālāk notikušo vīrietis neatceras, teikts policijas ziņojumā.

"Kumins pamodās ap plkst. 8.30 savās mājas un pamanīja divus sev nepiederošus televizorus," stāstīja policija. Kam televizori pieder, vīrietis esot uzzinājis no sava un cietēja kopīgā drauga. Gribēdams izdarīt pareizo lietu, Kumins televizorus atgrieza.

24 gadīgais vīrietis tika arestēts, taču vēlāk atbrīvots pret drošības naudu 1,500 dolāru apmērā. Vai viņam bija advokāts, nav skaidrs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu