#PALIECMĀJĀS ⟩ "Tet" piedāvā bez maksas skatīties filmas lietotnē "Shortcut" (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas interneta un televīzijas uzņēmuma "Lattelecom" jaunās izklaides platformas "Shortcut", kas piedāvā seriālu, filmu, TV kanālu satura apvienojumu un ekskluzīvas tiešraides, prezentācijas pasākums.
Latvijas interneta un televīzijas uzņēmuma "Lattelecom" jaunās izklaides platformas "Shortcut", kas piedāvā seriālu, filmu, TV kanālu satura apvienojumu un ekskluzīvas tiešraides, prezentācijas pasākums. Foto: Ieva Čīka/LETA

Aicinot Latvijas iedzīvotājus sekot līdzi atbildīgo iestāžu norādījumiem un ievērot pašizolāciju, tehnoloģiju un izklaides uzņēmums "Tet" piedāvā bez maksas skatīties filmas lietotnē "Shortcut", aģentūru LETA informēja "Tet" Sabiedrisko attiecību un korporatīvās komunikācijas daļas direktore Lāsma Trofimova.

Lietotnē "Shortcut" ir izveidota īpaša bezmaksas sadaļa ar mirkļbirku "#paliecmājās". Jau šajā nedēļas nogalē ikviens varēs noskatīties tādas filmas kā "Paradīze'89", "Vectēvs, kas bīstamāks par datoru", "Lote no izgudrotāju ciema", "Mīlas afēra" jeb "Love Punch", "Simt soļu ceļojums" jeb "The Hundred-Foot Journey", "Papucis" jeb "Delivery Man" un citas filmas.

Trofimova pavēstīja, ka filmu klāsts tiks papildināts katru piektdienu - tieši pirms nedēļas nogales. Filmu sadaļa "#paliecmājās" pieejama arī "Helio" interaktīvajā televīzijā.

Filmas pieejamas, sekojot saitei "www.shortcut.lv/viss/paliecmajas".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu