Britnija Spīrsa krīt ļaužu nežēlastībā sava izskata dēļ (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Slavenā popmūzikas dziedātāja Britnija Spīrsa savā "Instagram" kontā ievietojusi vairākus attēlus, kuru dēļ viņai nācies pārciest komentētāju skaudro kritiku.

Aizvadītajā gadā Britnijas dzīvē norisinājās vairāki notikumi, kas popzvaigznes fanu vidū izraisīja satraukumu. Dziedātāja vairākkārt ir uzsvērusi, ka ar viņu viss ir kārtībā. Nesen mūziķe savā "Instagram" kontā ievietoja attēlus, kuros redzama baltā peldkostīmā. Diemžēl sekotāji nekavējās ar skarbas kritikas veltīšanu popzvaigznei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Kāds no lietotājiem smējās par popzvaigznes izvēlēto tērpu: "To peldkostīmu aizņēmies no vecmāmiņas?" 

Cits uzsvēra, ka slavenības kosmētika esot ļoti zemā līmenī, bet vēl kāds lietotājs aicināja Spīrsu beidzot izmazgāt matus.

Protams, bija arī fani, kuri neslēpa bažas par sava elka izskatu.

Atbildot uz šiem naida komentāriem, Spīrsa publicēja attēlu ar uzrakstu: "Neviens tevi nevēro cītīgāk, kā tie, kuri tevi necieš."

"Visi šie ļaunie komentāri patiešām aizskar manas jūtas. Es to gribēju pateikt, jo uzskatu, ka jums patiešām nevajadzētu tik ļauni izturēties pret cilvēku, kuru nemaz nepazīstat. Tik smagos laikos, kādos mēs dzīvojam tagad, vajadzētu iemācīties būt jaukākiem vienam pret otru," pie attēla rakstījusi Spīrsa.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu