Breidijs paraksta vairāku gadu līgumu ar Tampas komandu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu futbola (NFL) superzvaigzne Toms Breidijs oficiāli noslēdzis līgumu ar Tampabejas "Buccaneers" komandu, ziņo vienība.

Klubs līguma detaļas neatklāj un raksta, ka vienošanās noslēgta uz vairākiem gadiem. Ziemeļamerikas mediji lēš, ka līgums noslēgts uz divām sezonām un katrā no tām Breidijs saņems 30 miljonus ASV dolāru.

Breidijs otrdien paziņoja, ka pametīs Jaunanglijas "Patriots" komandu, kurā aizvadīja savu līdzšinējo karjeru. 42 gadus vecais sportists pirmo reizi karjerā kļuva par brīvo aģentu. 

"Buccaneers" komanda iepriekšējā sezonā NFC Dienvidu divīzijā ieņēma trešo vietu. Tampas komanda "play-off" nav spēlējusi kopš 2007.gada.

Breidijs ar "Patriots" komandu spēlēja deviņos "Super Bowl" mačos un sešas reizes kļuva par čempionu, četrās no tām tiekot atzītam par vērtīgāko spēlētāju. Savukārt trīs reizes viņš tika novērtēts kā līgas MVP.

"Patriots" Breidiju izraudzījās 2000.gada NFL drafta sestajā kārtā ar kopējo 199.numuru un sekojošajā sezonā viņš debitēja līgā. Karjeru Breidijs uzsāka kā komandas ceturtais saspēles vadītājs, bet jau nākamajā sezonā viņš kļuva par līderi savā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu