Artusam Kaimiņam konstatēta inficēšanās ar Covid-19 (13)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš
Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš Foto: Zane Bitere/LETA

Sestdien, 21. martā, Latvijas sabiedrībā atpazīstamais politiķis Artuss Kaimiņš paziņoja, ka viņš ir inficējies ar koronavīrusu.

"No 17. marta sakarā ar sliktu pašsajūtu es pašizolējos. Vakar nodevu analīzes, un šodien man piezvanīja par pozitīvu Covid-19 rezultātu. Es atvainojos visiem, ar kuriem tikos 15. un 16. martā, un aicinu un lūdzu viņus pārbaudīties," savā "Twitter" kontā rakstīja Kaimiņš.

Jautāts, vai tagad pašizolēšanās būs jāievēro visiem Saeimas deputātiem, Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs  teica, ka pašreiz tiek pieņemti lēmumi un "pie tā strādā".

Jau ziņots, ka koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19 Latvijā apstiprināta vēl 13 cilvēkiem, tādējādi kopumā saslimušo skaits sasniedzis 124, ziņo Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).

Aizvadītājā diennaktī veikts 1241 izmeklējums personām ar aizdomām par saslimšanu ar Covid-19, savukārt līdz šim Latvijā kopumā veikti 4446 šādi izmeklējumi.

Līdz 14. aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu