Lietuvā ar Covid-19 inficēto skaits pieaudzis līdz 83

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Covid-19. Ilustratīvs foto.
Covid-19. Ilustratīvs foto. Foto: Anton Novoderezhkin/Anton Novoderezhkin/TASS

Lietuvā sestdien konstatēti vēl 14 gadījumi, kad notikusi inficēšanās ar Covid-19 vīrusu, līdz ar to kopējais inficēto skaits valstī pieaudzis līdz 83, pavēstīja Veselības aizsardzības ministrija.

20.martā Lietuvā nomira pirmais cilvēks, kas bija inficējies ar Covid-19 vīrusu. Ukmerģē no dzīves aizgājusi kāda cienījama vecuma sieviete.

Savukārt Šauļu iedzīvotāja - pirmais cilvēks, kuram Lietuvā tika konstatēta inficēšanās ar koronavīrusu - jau izveseļojusies.

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka šodien Lietuvā tika apstiprināts pirmais ar Covid-19 inficētās personas nāves gadījums.

No Covid-19 mirusi kāda 83 gadus veca sieviete, kura no vīrusa ārstējusies Ukmerģes slimnīcā. Viņa mirusi piektdienas rītā.

Tiesu medicīnas ekspertiem radušās aizdomas, ka sieviete ar koronavīrusu inficējusies slimnīcā, kurā strādājis inficēts ārsts.

Vēlāk atklājies, ka inficētais ārsts strādājis vairākās vietās - Ukmerģes slimnīcā, Kauņas klīnikas neatliekamās palīdzības nodaļā kā konsultējošais ārsts un Viļņas klīnikā "Kardiolita".

Sākotnēji sieviete no slimnīcas tika izrakstīta 19. martā, taču atgriežoties mājās, taču dienu vēlāk viņas veselības stāvoklis pasliktinājies un viņa tika nogādāta slimnīcā, kur nomira.

Uz slimnīcu tika izsaukta policija, kura turpmāko darbu novirzīja Valsts tiesu medicīnas ekspertīžu dienestam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu