Svētdienas horoskops: 22. marts (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
ilustratīvs attēls.
ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 22. martam.

AUNS Šķietami vienkāršs izbrauciens, pastaiga var izvērsties skaistā, aizraujošā piedzīvojumā. Iespējams, liksiet lietā savas Amora bultas. Nav vēlams darboties ar tehniku, labot to, tāpat nekas prātīgs nesanāks.

VĒRSIS Šodien labāk neiesaisties radinieku strīdos, lai viņi paši tiek galā ar savām nebūšanām. Centies vairāk uzmanības atlicināt sev, vaļaspriekam. Nav izslēgta jauna romantiska iepazīšanās.

DVĪŅI Tevi aizraus tehnikas, elektronikas pasaulē notiekošais. Iespējams, apmeklēsi attiecīgu izstādi vai sekosi jaunumiem interneta vidē. Kopdzīvē ar otro pusīti tieksies pēc lielākas neatkarības.

VĒZIS Vēlēsies pavadīt laiku kopā ar atvasītēm. Tev būs daudz kas izrunājams ar jaunāko paaudzi, proti, skolas gaitas, psiholoģiska rakstura jautājumi, potenciālie pulciņi, ārpusskolas aktivitātes.

LAUVA Brīžiem tava uzvedība var kļūt provokatīva, izaicinoša. Ja pretī trāpīsies līdzīga rakstura persona, var sanākt asas vārdu pārmaiņas. Labāk nedaudz piebremzē ārišķības un esi maķenīt diplomātiskāks.

JAUNAVA Gribēsi tik vien kā mieru un klusumu. Iespējams, izbrauciens pie dabas būs tieši laikā. Mājas dzīvē atmosfēra būs nedaudz nokaitēta, tāpēc nopietnu jautājumu risināšanu vēlamāk atlikt uz citu dienu!

SVARI Lielāko dienas daļu pavadīsi mājās, veicot praktiskus saimnieciskos darbus. Tavas noslēgtības dēļ attiecībās ar mīļoto var rasties plaisa. Šodien ieteicams izvairīties no trekniem, asiem ēdieniem.

SKORPIONS Garastāvoklis būs pacilāts, bezrūpīgs. Nu gluži kā radīts, lai dotos uz kādu saviesīgu pasākumu. Brīvajiem Skorpioniem var pavīdēt lieliskas iespējas sastapt savu otro pusīti.

STRĒLNIEKS Gana būsi skrējis, lustējies, attiecīgi tagad būtu vērts samazināt apgriezienus, veltīt laiku mierīgākām, relaksējošām nodarbēm, kā joga, meditācija. Vari izbaudīt vīna glāzi līdz ar labu kino seansu.

MEŽĀZIS Nopietnie zīmes pārstāvji dienu veltīs mājokļa remontam vai jaunu biznesa plānu kaldināšanai. Savukārt radošās dvēseles labprātāk ļausies mākslas pasaules, izklaides vilinājumam.

ŪDENSVĪRS Vari sajust tieksmi pēc riska, piedzīvojumiem, citām azartiskām nodarbēm. Attiecībās ar laulāto mācēsi uzturēt bezrūpīgu, vieglu noskaņojumu. Bērni diemžēl var izrādīt savas kaprīzes.

ZIVIS Tev gan patīk uzklausīt citu cilvēku nebūšanas, izpalīdzēt ar padomu, morālu atbalstu, taču šodien koncentrējies uz savā dzīvē notiekošo. Ieteicams izrunāties ar mīļoto, pavadīt laiku divvientulībā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu