Pašizolācijā neatrodas vien četri ministri (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ministru kabinets pirms valdības sēdes. Ilustratīvs attēls.
Ministru kabinets pirms valdības sēdes. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Šobrīd pašizolācijā atrodas visi ministri, izņemot satiksmes ministru Tāli Linkaitu (JKP), veselības ministri Ilzi Viņķeli (AP), ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču (JV) un aizsardzības ministru Arti Pabriku (AP), liecina Latvijas Televīzijas rīcībā esošā informācija. Kultūras ministram Naurim Puntulim (VL-TB/LNNK) un iekšlietu ministram Sandim Ģirģenam (KPV LV) analīžu testi uz koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19 bijuši negatīvi

Kā liecina Puntuļa paziņojums vietnē "Facebook", viņš nupat ir saņēmis Covid-19 analīžu rezultātus, kas ir negatīvi. Ministrs piebilst, ka kopš vakardienas atrodas mājās, pašizolācijā.

Iekšlietu ministra padomniece Beata Jonite aģentūrai LETA teica, ka arī Ģirģenam tests izrādījies negatīvs. Arī viņš līdz 30.martam atradīsies pašizolācijā.

Jau ziņots, ka Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa saslimšanas ar Covid-19 dēļ Slimību profilakses un kontroles cents (SPKC) izmeklēs visus parlamentāriešus un citus parlamenta darbiniekus, vakar, 21. martā, žurnālistiem paziņoja SPKC pārstāvis Jurijs Perevoščikovs.

Tāpat cilvēkiem, kuri ir kontaktējušies ar Kaimiņu, turpmākās 14 dienas ir jāpavada pašizolācijā, sekojot līdzi savam veselības stāvoklim un nepieciešamības gadījumā vēršoties pēc mediķu palīdzības.

Ņemot vērā, ka Kaimiņš kontaktējies arī ar valdības pārstāvjiem un piedalījies koalīcijas partiju Sadarbības padomes sēdēs, pašizolēties nepieciešams arī valdības locekļiem, tostarp Kariņam. Arī šīs personas pārbaudīs SPKC. 

Kā ziņots, saistībā ar Covid-19 izplatību sabiedrības veselības nolūkos Ministru kabinets (MK) turpmāk strādās attālinātā režīmā, netiekoties klātienē, aģentūru LETA informēja Valsts kancelejā. Koalīcijas darbs, tajā skaita sadarbības sanāksmes un valdības sēdes turpmāk notiks attālināti, pilnībā nodrošinot valdības darba nepārtrauktību.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu