Liepājā aizturēts vīrietis, iespējams, draudējis "visus aplipināt ar koronavīrusu"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policijas automašīna. Ilustratīvs attēls.
Valsts policijas automašīna. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts policijas (VP) darbinieki Liepājā aizturējuši kādu vīrieti, kurš, iespējams, izbēdzis no slimnīcas un "draudējis visus aplaist ar Covid-19", vēsta portāls "liepajniekiem".

Piektdienas, 20. marta, pēcpusdienā sociālajos tīklos parādījās videomateriāls, kurā redzams, kā VP darbinieki pie pašas Liepājas robežas virzienā uz Rīgu aiztur vīrieti. Notikuma vietā bija ieradusies arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības (NMPD) brigāde, mediķi bija tērpušies īpašos aizsargtērpos.

Portāla rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka policijas darbinieki aizturējuši vīrieti, kurš izbēdzis no slimnīcas, klaigājis, ka ir inficējies ar koronavīrusa izraisīto slimību "Covid-19" un draudējis inficēt arī citus.

VP pārstāve Simona Grāvīte portālam "Apollo" pastāstīja, ka no mediķiem saņemts lūgums palīdzēt aizturēt agresīvu vīrieti. 

NMPD pārstāve Ilze Bukša portālam "Apollo" pastāstīja, ka mediķi notikuma vietā ieradušies aizsargtērpos, jo ziņots, ka nepieciešama palīdzība vīrietim, kurš nesen bijis ārzemēs. Viņš bijis agresīvs, tādēļ lūgta policijas palīdzība.

NMPD atgādina, ka, saņemot izsaukumu, kas liecina, ka mediķi varētu nonākt saskarē ar iespējamu "Covid-19" slimnieku, brigāde pie pacienta dodas aizsargtērpos, kā to iesaka Pasaules veselības organizācijas rekomendācijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu