Ģenerāldirektors: "Himki" strādā tā, lai 10.aprīlī būtu gatavi turpināt sezonu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: vtb-league.com

Latviešu basketbolistu Daira Bertāna un Jāņa Timmas pārstāvētā Maskavas apgabala "Himki" komanda strādā tā, lai 10.aprīlī būtu gatava turpināt sezonu, aģentūrai "RIA Novosti" atklāja kluba ģenerāldirektors Pāvels Astahovs.

Krievijas Basketbola federācija (RFB) pirmdien pieņēma lēmumu apturēt visas basketbola sacensības valstī, tai skaitā vairāku latviešu pārstāvēto komandu dalību Vienotajā līgā. Basketbolisti laukumos neatgriezīsies ātrāk par 10.aprīli. Savukārt ULEB Eirolīgas turnīrs apturēts vismaz līdz 11.aprīlim. 

Šonedēļ Bertāns videouzrunā Latvijas Basketbola savienības (LBS) sociālās saziņas vietņu kontos atklāja, ka "Himki" komandā treniņu process nav apstājies.

Klubs mērķtiecīgi gatavojas sezonas turpināšanai, taču Astahovs atsakās prognozēt, vai čempionāts atsāksies.

"Treniņu grafiku veidojām, ņemot vērā Eirolīgas un Vienotās līgas noteiktos datumus. Devām iespēju basketbolistiem atpūsties un tagad atkal atsākām treniņus.

Mēģinām darīt tā, lai 10.aprīlī visi būtu formā un gatavi turpināt sezonu. Vienotā un līga un citas sporta organizācijas rīkojas pēc Sporta ministrijas sniegtās informācijas. Kad atkal varēsim spēlēt - to neviens nezina," stāsta Astahovs.

Vienotajā līgā "Himki" ar 18 uzvarām 19 spēlēs ieņem pirmo vietu, bet Eirolīgā latviešu pārstāvētā komanda ar 13 panākumiem 28 dueļos ir septītā, "play-off" zonā atgriežoties pirms turnīra pārtraukšanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu