Otrdienas horoskops: 24. marts (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 24. martam.

AUNS Dienas pirmajā pusē zvaigznes sola izdošanos materiālajā plānā. Nav izslēgts, noslēgsi izdevīgu darījumu. Pēcpusdiena vairāk piemērota ikdienišķu formalitāšu kārtošanai, valsts iestāžu apmeklējumam.

VĒRSIS Var uznākt negaidīts nespēks, sajūta, ka nevēlies turpināt iesākto. Noteikti meklē morālu atbalstu pie atsaucīgiem kolēģiem vai arī dalies savos pārdzīvojumos ar ģimenes locekļiem!

DVĪŅI Ja ļausi sev rīkoties neapdomīgi, tu ātri vien izpelnīsies kolēģu pārmetumus. Centies būt apzinīgs un vērīgāks pret visu veidu formalitātēm, juridiskajām niansēm. Vakaru velti laulātajam.

VĒZIS Ieteicams veltīt lielāku uzmanību savai fiziskajai formai! Varbūt ir pienācis īstais mirklis sākt organisma attīrīšanu vai pievērsties regulārām fiziskajām aktivitātēm. Darbā tev smaidīs veiksme.

LAUVA Tikt galā ar neapmierinātību darba lietās palīdzēs kolēģu jociņi un uzmundrinājumi. Labāk klāsies Lauvām, kuras nodarbojas ar IT, sakaru jomu, strādā ar tirdzniecību saistītās profesijās.

JAUNAVA Praktiskajai Jaunavai būs lērums ideju, kuras tā vien gaidīs savu kārtu, lai taptu īstenotas! Taču no tevis neatkarīgi apstākļi var patraucēt to realizāciju. Galvenais, esi pacietīgs, gan viss notiks.

SVARI Būs jūtama vēlme iekarot jaunas virsotnes, apliecināt priekšniecībai faktu, ka esi gatavs nopietnākiem izaicinājumiem. Attiecībās ar otro pusīti mācēsi uzturēt romantisku noskaņojumu.

SKORPIONS Ja vien tev pietiks pacietības un enerģijas, sasniegsi savu bez sarežģījumiem! Labvēlīgs laiks kā fiziskajam, tā garīgajam darbam. Bērni var gribēt uzzināt, ko jaunu par dzīves intīmo pusi.

STRĒLNIEKS Būsi apsveicami apdomīgs, nosvērts un diplomātisks. Iespējams, pašaizliedzīgi palīdzēsi tuvam cilvēkam. Vakarā ģimenes locekļi gribēs tevi iesaistīt trakulīgā izklaides pasākumā.

MEŽĀZIS Labs laiks tiem Mežāža zīmes pārstāvjiem, kuri ieņem vadošus amatus. Vari droši sākt jaunus projektus, meklēt sadarbības partnerus, sponsorus. Attiecības ar laulāto solās būt vētrainas.

ŪDENSVĪRS Šodien tevi burtiski vai ieskaus mistiska, magnētiska aura, kura pastiprināti piesaistīs apkārtējo uzmanību. Ja esi saistīts ar mākslu, psiholoģiju vai ezoteriskajām zinībām, gatavojies panākumiem.

ZIVIS Kopumā piemērota diena gan radošām, gan lietišķām aktivitātēm. Veicot ikdienišķos pienākumus, neļauj vaļu steigai, jo tā var radīt materiālus zaudējumus, būt par pamatu priekšniecības pārmetumiem.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu