"Visi baidās ceļot, bet ne es!" Ļaudis sadusmo Diāna Kubasova, kura devusies uz Bali (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Veiksmīgā pašmāju modele Diāna Kubasova nesen saviem sekotājiem atklāja, ka šo ārkārtas situācijas laiku ir devusies aizvadīt Bali. Sievietes ceļojuma plāni gan pirms nedēļas pamatīgi sadusmojuši sociālo tīklu lietotājus.

Vietnē "Twitter" tika publicēti ekrānuzņēmumi no fotogrāfijas un teksta, ko Kubasova pirms kāda laiciņa bija ievietojusi vietnē "Instagram", bet pēc tam izdzēsusi.

Ierakstā Kubasova komentēja savus gaidāmos ceļojuma plānus, aicinot citus minēt savu nākamo ceļojuma galamērķi: "Es zinu, ka tagad visi ir mazliet nobijušies ceļot un atceļ savus ceļojumu plānus. Bet ne es! Es būšu uzmanīgāka kā parasti, izmantošu dezinfekcijas līdzekļus visu laiku, kā arī rūpēšos par savu veselību un imunitāti daudz rūpīgāk!" 

Lai gan fotogrāfija, visticamāk, publiskota pirms ārkārtējās situācijas izsludināšanas, Kubasovas vārdi paspējuši izpelnīties skarbu kritiku no ļaužu puses.

Īsi pēc diskusijas aizsākšanās Kubasova izdzēsa minēto ierakstu un vairs neko nepublicēja sociālajos tīklos, neļaujot noprast, vai kaut kur ir devusies.

Taču nu modele pastāstīja, ka patiešām ir devusies šo laiku aizvadīt ārpus Latvijas, kā arī atklāja, kur bija pazudusi. 

"Es pēdējo nedēļu biju paņēmusi ne tikai lai distancētos no cilvēkiem, bet arī no sociālajiem medijiem. Biju nedaudz pārstrādājusies un biju tuvu pie izdegšanas robežas, tāpēc, manuprāt, dažreiz ir svarīgi sevī ieklausīties un parūpēties ne tikai par savu fizisko, bet arī garīgo veselību!⠀

Tātad - karantīnu pavadu Bali salā!

Interesantākais, ka man jau bija plāns pāris mēnešus pavadīt Bali, izīrēt mājiņu un strādāt no attāluma, kā arī rakstīt sen izsapņoto grāmatu! Tikai vīrusa dēļ nācās doties šurp nedaudz ātrāk. Katrā ziņā savu izvēli nenožēloju, tā nav sliktākā vieta, kur pavadīt karantīnu," rakstīja Kubasova. 

Atgādinām, ka Latvijā ārkārtējā situācija tika izsludināta 12. martā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Kubasova (@dianakubasova) on

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu