Astrologi atklāj Zodiaka vīrišķīgākās pārstāves

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Lai arī mūsdienās nevajadzētu būt šaubām par to, ka dzimumam ir kāda nozīme tajā, cik spēcīga ir personība, daudzi cilvēki joprojām domā, ka sievietes primāri ir maigas, vājas un neizlēmīgas. Par Zodiaka pārstāvēm, kuras pilnībā grauj šo priekšstatu, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvēm ir augsti standarti gan pret sevi, gan apkārtējiem. Šīs dāmas nelabprāt piedod citu kļūdas, mērķtiecīgi cenšas vienmēr kontrolēt situāciju un būt notikumu epicentrā. Zem šī zvaigznāja dzimušās mīl komandēt un zina, kā aizstāvēt savu viedokli jebkurā konfliktsituācijā. Šīs ambiciozās un kompromisus ne pārāk mīlošās sievietes bieži vien nav spējīgas pielāgoties apkārtējiem, tādēļ nereti cieš no vientulības.

Jaunava

Pragmatiskās un saimnieciskās Jaunavas zīmes pārstāves ir neticami organizētas un neļauj emocijām ņemt virsroku. Viņas varonīgi stājas pretī visiem dzīves izaicinājumiem, izvairoties no gaušanās un līdzjūtības meklēšanas. Zem šī zvaigznāja dzimušajām bieži vien ir patiešām apbrīnojamas karjeras, taču tas, protams, var traucēt daudz cilvēciskāku attiecību veidošanā.

Ūdensvīrs

Lai arī pirmajā acu uzmetienā šīs dāmas var šķist viegli ievainojamas un maigas, īstenībā viņas ir apveltītas ar "nerviem", kādi ir reti kuram vīrietim. Ūdensvīra zīmē dzimušās nekad nekrīt panikā un visas problēmas risina ar vēsu prātu un aprēķinu. Viņas kategoriski atsakās būt pakļautas vīrieša iegribām un izvēlas tikai partnerus, ar kuriem var runāt līdzīgā līmenī. Šīs dāmas ir lieliskas padomdevējas, jo vienmēr spēj izteikties konstruktīvi un racionāli.

Mežāzis

Lai arī astrologi apgalvo, ka šīs dāmas parasti izskatās ļoti smalkas, viņas spēj ar milzu jaudu gan aizstāvēt savu viedokli, gan sekot līdzi veselas profesionālas komandas progresam, gan būt lieliska saimniece. Mežāža zvaigznājā dzimušās labprāt uzņemas atbildību un vienmēr ir gatavas pieņemt sarežģītus lēmumus. Šīs sievietes nekad nezaudē savaldību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu