Bijušais Rīgas "Dinamo" aizsargs Kristofers Berglunds karjeru turpinās Zviedrijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristofers Berglunds
Kristofers Berglunds Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kristofers Berglunds, kurš aizvadītajā sezonā bija daļa no Rīgas "Dinamo" aizsardzības, savu karjeru turpinās Zviedrijas augstākās līgas (SHL) komandā "Brynäs IF", vēsta kluba mājas lapa.

Kā ziņo pats klubs, Berglunds ar Jēvles vienību ir noslēdzis līgumu uz divām sezonām. Arī pirms pievienošanās Rīgas "Dinamo" zviedru aizsargs spēlēja savas valsts stiprākajā čempionātā, kopumā aizvadot 11 sezonas.

"Brynäs IF" pavēstījuši, ka Bergulunds ir komandas pirmais jaunieguvumus. Atzinīgus vārdus aizsargam veltīja arī kluba galvenais treneris Mihaels Sundlēvs.

"Kristofers ir kā "DuraCell" trusītis. Pret viņu ir ļoti grūti spēlēt, līdz ar to ir ļoti noderīgi, ka viņš ir papildinājis mūsu komandu. Kristoferam ir ļoti aktīvs spēles stils, ko viņš daudzus gadus ir slīpējis SHL, kā arī aizvadītajā sezonā KHL," par Rīgas "Dinamo" bijušo aizsargu izteicies "Brynäs IF" galvenais treneris.

Rīgas "Dinamo" rindās aizvadītajā sezonā zviedru aizsargs aizvadīja kopumā 49 spēles, kuru laikā viņš iekrāja piecas rezultatīvas piespēles, pretinieku vārtsargu tā arī ne reizi nepārspējot. Tāpat viņš iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -11.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu