SPKC publicējis jaunāko karti ar Covid-19 izplatību Latvijā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SPKC

Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) publicējis jaunāko informāciju par Covid-19 izplatību Latvijā, kā arī par saslimušo vecuma grupām.

Visvairāk saslimšanas gadījumu reģistrēts Rīgā, kur ar Covid-19 inficējies 51-100 cilvēki. Tai seko Jūrmala, kur inficējušies 11-20 cilvēki. Pārējos koronavīrusa skartajos reģionos inficēto skaits ir 1-5 cilvēki.

Līdz šim skarto pašvaldību lokam piepulcējušies Talsu, Tukuma, Iecavas, Ķeguma, Alojas, Rūjienas un Rēzeknes novadi.

Skatoties pēc vecumgrupām, lielākais saslimušo skaits, 54, ir vecumā no 30 līdz 39 gadiem. Salīdzinot ar vakardienu, 22. martu, šajā vecumgrupā ir lielākais saslimušo pieaugums - 13 pacienti. Jauni saslimšanas gadījumi reģistrēti arī visos citos vecumposmos.

Foto: SPKC

SPKC dati arī liecina, ka mazāk nekā 3% no visiem veiktajiem testiem apstiprināta inficēšanās ar jauno koronavīrusu.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka aizvadītajā diennaktī Latvijā inficēšanās ar Covid-19 apstiprināta 41 cilvēkam, kopējam pacientu skaitam sasniedzot 180. 

Iepriekšējā diennaktī veikti 987 izmeklējumi personām ar aizdomām par saslimšanu ar Covid-19, izmeklējumu skaitam kopumā sasniedzot 6114.

Foto: SPKC

Jau ziņots, līdz 14. aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu