Portāls: Tambijevs netrenēs Rīgas "Dinamo"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: hcbarys.kz

Latvijas speciālists Leonīds Tambijevs kļūs par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Vladivostokas "Admiral" galveno treneri, pirmdien ziņo portāls "championat.com".

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis pirmdien par vienu no kluba galvenā trenera kandidātiem nosauca Tambijevu.

Portāls "championat.com" vēsta, ka tam kļuva zināms, ka "Admiral" komandu nākamajā sezonā vadīs tieši bijušais Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) kluba Karagandas "Sarjarka" galvenais treneris Tambijevs.

Agrāk tika ziņots, ka galvenais kandidāts uz šo posteni ir KHL kluba "Soči" treneris Igors Jefimovs, taču Soču vienība atteicās speciālistu atbrīvot.

Tambijevs 2014.gada 4.jūnijā kļuva par Alekseja Fetisova palīgu "Sarjarka" klubā, bet 28.oktobrī saņēma paaugstinājumu par galvenā trenera p.i., bet vēl pēc mēneša tika apstiprināts par komandas galveno treneri.

No 2015. līdz 2018.gadam Tambijevs strādāja citā VHL klubā Sanktpēterburgas "Dinamo", bet pēc tam atkal atgriezās "Sarjarkā", kopā ar kuru 2019.gadā izcīnīja Petrova kausu.

Šosezon vienība no Petrova kausa izcīņas izstājās jau pirmajā kārtā, sērijā zaudējot "SKA-Ņeva" ar 2-4.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu