Trešdienas horoskops: 25. marts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 25. martam.

AUNS Lielu nozīmi spēlēs attiecības ar līdzgaitniekiem. Draugi, paziņas, kolēģi var palīdzēt izsisties profesionālajā jomā. Vakarpusē kļūsi romantiski noskaņots, vēlēsies būt kopā ar mīļoto.

VĒRSIS Pieaugs tavas garīgās, intelektuālās potences. Droši vari ķerties klāt dažādiem aprēķiniem, grāmatvedības lietām, plānošanai. Esi pacietīgāks un iejūtīgāks privātajā dzīvē.

DVĪŅI Tava nevainojamā tehnisko lietu izpratne var jūtami uzlabot finansiālo stāvokli. Nelielus sarežģījumus var radīt sapņainā attieksme pret dzīvi. Laba diena friziera vai kosmetologa apmeklējumam.

VĒZIS Labprāt darbosies ne tikai savās, bet arī sabiedrības interesēs. Intensīva un ražena diena tiem Vēžiem, kuri saistīti ar labdarību, medicīnu un sociālo darbu. Vakarā jutīsies noguris, bet apmierināts.

LAUVA Būsi jautrs un asprātīgs, spēsi viegli iepatikties apkārtējiem, jo īpaši pretējam dzimumam. Materiālos jautājumus labāk kārto dienas vidū. Savukārt pēcpusdienu velti juridiska rakstura niansēm.

JAUNAVA Mācēsi uzturēt sevī jautru un dzīvespriecīgu noskaņojumu. Pacilātā oma ļaus uzturēt saskanīgas attiecības ar kolēģiem, mājiniekiem, vieglāk tikt galā ar ikdienas rūpēm. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres.

SVARI Daži Svaru zīmes pārstāvji var izrādīt neraksturīgi vieglprātīgu attieksmi un dzīvot tikai šodienai. Nav izslēgta ieslīgšana parādos. No mīļotā puses, var sekot neapmierinātība un zināms asums.

SKORPIONS Nekļūsti pārlieku piesardzīgs. Ir vērts apzināties, ka šobrīd uzvaras laurus plūks tieši drošsirdīgie, ar uzņēmību un iniciatīvu apveltītie. Mīlas dzīvē no tevis tiks prasītas izteiktākas pielāgošanās spējas.

STRĒLNIEKS Nav izslēgts, paralēli darba lietām aizrausies ar reliģiskiem, ezoteriskiem vai filozofiskiem jautājumiem. Labi padosies dažādi rakstu darbi un saskarsme ar līdzgaitniekiem.

MEŽĀZIS Emocijas šodien būs ļoti svārstīgas. Vienu brīdi smaidīsi kā saulīte, otrā jau būsi apvainojies vai uz visu pasauli. Galvenais, saglabāt nosvērtību darba lietās, neļaut mirkļa impulsiem radīt liekas problēmas.

ŪDENSVĪRS Negaidīts notikumu pavērsiens var pavērt tev jaunas peļņas iespējas. Būs svarīgi saskatīt kopsakarības un izprast patieso lietu būtību. Daži Ūdensvīri var nolemt tuvākajā nākotnē iegādāties jaunu auto.

ZIVIS Tavā kolēģu lokā var parādīties persona, kura radīs spēcīgas simpātijas, veicinās erotiskās fantāzijas. Taču zvaigznes saka priekšā, ka darbu ar privāto dzīvi jaukt kopā nu nekādi nevajadzētu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu