Skandālu karalienes un manipulatores. Trīs Zodiaka bīstamākās sievietes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Astrologi ir pārliecināti, ka informāciju par to, kad cilvēks ir dzimis, spēj atklāt viņa stiprās puses un slēptos talantus. Tiesa, tas, zem kura zvaigznāja esam dzimuši, var atklāt arī mūsu personības ne tik patīkamās šķautnes, vēsta portāls "Postimees".

Skorpions

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves ir ļoti seksuālas un pievilcīgas, tādēļ bez grūtībām piesaista vīriešu uzmanību. Tiesa, uzsākot ar šo dāmu attiecības, vajadzētu ieturēt zināmu piesardzību - šīs dāmas var "uzsprāgt" pāris sekunžu laikā un viņām piemīt talants padarīt savu kavalieru dzīves par elli. Zem šī zvaigznāja dzimušās ir bēdīgi slaveni greizsirdīgas un mēdz vēlēties kontrolēt katru sava partnera soli.

Auns

Šī dāma savās attiecībās vienmēr ir patiesa un paliek lojāla savam mīļotajam. Neskatoties uz to, šīs Zodiaka zīmes pārstāves var savas impulsivitātes dēļ izjaukt attiecības pāris minūšu laikā. Vīrietim, kurš ir kopā ar šī zvaigznāja pārstāvi, vajadzētu rēķināties ar to, ka viņa virzienā nereti var tikt adresētas dažādas dzēlības un agresija - ar to var sadzīvot vien izturīgākie.

Dvīņi

Šīs harismātiskās dāmas var iekarot vīrieša sirdi vienā acumirklī. Lai arī attiecību sākums un randiņu fāze parasti ir ļoti patīkama, pēc kāda laika šīs Zodiaka zīmes pārstāves partneri gaida nepatīkams pārsteigums - šīm dāmām ļoti svarīgs ir apkārtējo viedoklis, tādēļ nekad nav iespējams būt pārliecinātam par savu attiecību stāvokli.

Zem šī zvaigznāja dzimušās tāpat ir visai pļāpīgas, asi emocionālas un nespēj uzklausīt par vissausāko kritiku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu