Covid-19 UFC neapturēs - Deina Vaits apstiprinājis, ka Fergusona un Nurmagomedova cīņa notiks plānotajā datumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: EPA/Scanpix

Koronavīrusa straujās izplatības dēļ ir atcelti teju visi lielāki un mazāki sporta turnīri un pasākumi. Par spīti visam, aprīlī plānotais UFC cīkstoņu Habiba Nurmagomedova un Tonija Fergusona duelis norisināsies plānotajā datumā, vēsta "USA Today".

Starp pēdējo cīņu vakaru ("Fight Night 170") un "UFC 249", kura ietvaros jācīnās Nurmagomedovam un Fergusonam, bija jānotiek veseliem trīs cīņu vakariem. Par nelaimi jaukto cīņas mākslu (MMA) faniem, šie cīņu vakari tika atcelti. Bet, spriežot pēc visa, Deina Vaits ir gatavs iet cauri "ugunij un ūdenim" tikai, lai Fegusona un Nurmagomedova duelis netiktu atcelts piekto reizi.

"Zinu, kur cīņa norisināsies," savā "Instagram" konta tiešraidē izteicies Vaits. "Bet vēl jums to nevaru atklāt. Varu pateikt, ka cīņa notiks bez fanu klātbūtnes. Tas būs slēgtais cīņu vakars."

Tāpat UFC boss piebilda, ka neviens no apkalpojošā personāla un pārējām iesaistītajām pusēm netiks piespiests piedalīties šajā pasākumā.

"Visi, kuri iesaistīsies šī cīņu vakara rīkošanā to dara, jo tāda ir viņu vēlēšanās. Viņiem nekas netiek piespiests. Ticiet man, mēs nesākām domāt par drošības pasākumiem tikai tad, kad koronavīrusa problēma sāka saasināties. Rūpes par veselību un drošību ir lietas, par kurām sakārtotās organizācijās šobrīd vairs nav jāuztraucas. Veselības aprūpe un drošība mums ir ikdienišķa lieta," turpinājis Vaits.

Šī ir jau piektā reize, kad Fergusona un Nurmagomedova duelis ir rezervēts. Iepriekšējos četros gadījumos kāds no sportistiem neilgi pirms cīņas guva savainojumu.

Nurmagomedovs savas karjeras laikā uzvaru ir izcīnījis visās 28 cīņās, bet Fergusons uzvarējis 26 dueļos, piedzīvojot trīs zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu