Students no Kamerūnas iekaros Dailes teātra skatuvi (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

27. martā Dailes teātrī bija paredzēta pirmizrāde Jana Villema van den Bosa "Santakrusai". Ārkārtējās situācijas dēļ tā ir pārcelta, taču jau tagad zināms, ka jau iemīļotajiem Dailes teātra aktieriem pievienojies puisis no Kamerūnas.

Kā vēsta "Privātā Dzīve", Levis sighan Nsame ir students no Kamerūnas, kurš Rīgā apgūst zinības Biznesa vadības koledžā. 

Savukārt Dailes teātrī viņš nonāca, pateicoties kastinga aģentūrai.

Lai arī kamerūnietim šī būs pirmā pieredze uz teātra skatuves, viņš jau iepriekš filmējies kino - filmās "Gads pirms kara" un "Survive" kopā ar kulta seriāla "Troņu spēle" aktieriem. Arī savā dzimtajā Kamerūnā viņš piedalījies vairākās filmās. 

Nsame atklāj, ka viņš saprot latviešu valodu un nedaudz arī runā mūsu mēlē. Tiesa, izrādē viņš iztiks bez latviešu valodas pielietošanas. "Labā ziņa ir tāda, ka izrādē man jārunā manā dzimtajā franču valodā. Mans tēls lugā ir Melnais, kurš pārdod austeres pirātiem," "Privātajai Dzīvei" skaidro aktieris.

Izrādē piedalās arī Andris Bulis, Kaspars Dumburs, Dārta Daneviča,  Artūrs Skrastiņš, Emīlija Paula Andersone, Niklāvs Kurpnieks, Indra Briķe, Aldis Siliņš, Ilze Vazdika, Akvelīna Līvmane, Lidija Pupure, Kaspars Zāle, Olga Dreģe, Dainis Gaidelis, Aleksandrs Radzevičs, Inita Āboliņa un Laura Upeniece.

Jans Villems van den Boss izrādi veido kopā scenogrāfu Aigaru Ozoliņu, kostīmu mākslinieci Ilzi Vītoliņu un horeogrāfi Ingu Raudingu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu