Kristīne Virsnīte par finansiālo situāciju: Ieplest rokas un pazaudēt visu būs iespēja jebkurā brīdī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristīne Virsnīte
Kristīne Virsnīte Foto: publicitātes

TV personība Kristīne Virsnīte sociālajos tīklos publiskoja pārdomas par 2008. gada krīzi un cilvēkiem, kuri plāno savu biznesu aizsākt internetā.

Kā rakstīja Virsnīte, viņa noteikti iesaka cilvēkiem apsvērt iespēju meklēt veidus, kā naudu pelnīt no interneta platformām.

"Toreiz 2008. gada krīze mums atņēma visu, ar visu es to arī domāju - visu! Es nesaprotu, kā mēs savilkām galus, lai samaksātu rēķinus un paēstu, tam visam klāt mums toreiz piedzima bērns. Pirmais bērns. Toreiz mūs notrieca no kājām, kā vīrs saka - izsmērēja gar sienu pārnestā nozīmē, jo par laimi nekas reāli neapdraudēja fizisko veselību, emocionālo gan. Toreiz mēs tikām no tā visa laukā, lēni, taču kaut kā tikām un tas dod cerību.

Iespējams šis būs nepopulāri - taču es priecājos par katru, kurš pāriet uz interneta biznesu, es priecājos, jo cilvēki pārorientējas, pielāgojas, meklē risinājumus.

Kāds saka - par daudz jogas nodarbību internetā, par daudz interneta veikalu, es saku - dariet, jo ieplest rokas un pazaudēt visu būs iespēja jebkurā brīdī.

Esmu sev apsolījusi, ka pielāgošos un neļaušu sev iestāstīt, ka darīt nevajag. Ja tevi kritizē par to, ka tu dari, tu, lūdzu, dari tik un tā! Es saprotu, ka mēs kopā, taču patiesībā ar savām sajūtām būs jātiek galā pašam," vēstīja TV personība. 

Kamēr lielākā daļa Virsnītes sekotāju atbalstīja viņas viedokli, stiliste Indra Salceviča aicināja cilvēkus aizdomāties: "Sava biznesa pārorientācija online režīmā nav nekas slikts un ir pat ļoti atbalstāma tendence. Bet, ja blogeris sāk tirgot sejas ādas kopšanas, online seminārus un uztura plānus, vai sporta nodarbības (bez atbilstošām zināšanām un izglītības), to par biznesa pārorientāciju nevar nosaukt. Būtu visai interesanti, ja es, kā stiliste, sāktu tirgot diētas plānu, vai piemēram konsultēt pāru attiecības."

Salcevičas teiktajam piekrita arī Virsnīte: "Es tikai par sava biznesa pārorientēšanu online režīmā, jo tas būtu tikai OK, ja Tu piedāvātu stilista pakalpojumus online, taču par to ir tik daudz komentāru interneta platformās un es to īsti nesaprotu, jo cilvēks drīkst glābt savu uzņēmumu, kas lielā daļā gadījumu ir sirds darbs. Par to ir šis stāsts."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu