Covid-19 ⟩ Liepājas ostā ienāca trešais prāmis no Vācijas ar Latvijas valstspiederīgajiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Liepāja

Otrdien, 24. martā, Liepājas ostā ienāca trešais "StenaLine" prāmis no Vācijas ar Latvijas valstspiederīgajiem. Arī šoreiz tika nodrošināta pasažieru pārbaude un transportēšana uz mājvietām, lai maksimāli izvairītos no kontakta ar citiem sabiedrības locekļiem, ziņo Liepājas dome sociālajā tīklā "Facebook".

Foto: Facebook/Liepāja

Kopumā ar prāmi ieradās 117 pasažieri, tai skaitā pieci liepājnieki. Arī šoreiz, tāpat kā iepriekšējās reizēs, prāmja pasažierus Liepājas ostā sagaidīja Valsts Robežsardzes darbinieki, kā arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta un Centrālās laboratorijas darbinieki, kuri nodrošināja plānotās veselības pārbaudes.

Foto: Facebook/Liepāja

Tāpat visiem pasažieriem tika sniegta informācija par obligāto pašizolāciju 14 dienu garumā, ko turpmāk pēc atgriešanās viņi apliecināja ievērot. Pasažieri pēc plānotajām pārbaudēm tālāk pārvietojās ar savām vieglajām automašīnām vai uz dzīvesvietu tika nogādāti ar pašvaldības nodrošinātu transportu.

Vēl 22 prāmja pasažieri bija kravas automašīnu vadītāji, kuriem tika sniegta aktuālā informācija par drošības un piesardzības pasākumiem, kas ir jāievēro, iebraucot Latvijā.

Lai visu automašīnu kolonnu maksimāli ātri un droši izvadītu cauri Liepājai, to pavadīja policijas eskorts.

Kopumā caur Travemindi dzimtenē atgriezušies jau vairāk nekā 270 Latvijas pilsoņu. Ceturtais un pagaidām pēdējais prāmis ar pasažieriem no Travemindes aties 26. martā, savukārt regulārie kravu pārvadājumi turpināsies kā ierasts.

Foto: Facebook/Liepāja
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu