"Ieraudzīju vīrieša siluetu starp septīto un astoto stāvu." Purvciemā kāda nama balkonā atrod vīrieša līķi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: LETA/ Ieva Lūka

Naktī uz otrdienu, 24. martu, kādā daudzdzīvokļu mājas balkonā, iespējams, pakāries kāds vīrietis. Līķi ap pulksten 6 no rīta, karājamies astotā stāva balkonā, pamanīja vietējā iedzīvotāja no pretējās mājas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Sieviete virtuvē gatavoja brokastis, paveroties pa logu, viņa pamanīja pavisam baisu ainu. "Es ieraudzīju vīrieša siluetu starp septīto un astoto stāvu. Es izsaucu policiju, viņi ātri atbrauca," raidījumam stāsta sieviete.

Kaimiņiene turpināja pa logu vērot turpmāko glābšanas operācijas gaitu. Viņa "Degpunktā" pastāsta, ka kopā ar patruļpolicijas ekipāžu pie mājas piestāja arī neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta ārsti, bet līdz ar viņiem arī glābēji, kas pie ēkas piebrauca ar autokāpnēm.

Striķi vai jostu vīrietis bija aptinis ap kaklu un otru galu piesējis pie balkona margām. Pēc lēciena upuris palicis karājoties astoņu stāvu augstumā, norāda raidījums.

Nav zināms laiks, kad tieši vīrietis ir nomiris. Aculiecinieki ziņo, ka likumsargu ekipāžas notikuma vietā strādāja līdz plkst. 9. Sagaidot apbedīšanas biroja pārstāvjus, likumsargi devušies prom.

Policija informē, ka Madonas ielā notikušais šobrīd netiek saistīts ar noziedzīgu nodarījumu pret personas dzīvību. Notikušā apstākļu noskaidrošanai policisti uzsākuši kriminālprocesu, vēsta raidījums.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu