Ceturtdienas horoskops: 26. marts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustrat'vs attēls.
Ilustrat'vs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 26. martam.

AUNS Būsi apskaužami aktīvs! Tieši manāmā rosīguma dēļ spēsi padarīt vai divu cilvēku darbu. Apkārtējiem radīsies iespaids, ka tava enerģija ir neizsmeļama, ka tā pieaug proporcionāli padarītajam.

VĒRSIS Tev neapšaubāmi piemītošā krāsas un formas izjūta palīdzēs realizēt visu veidu jauninājumus interjerā. Darbā īstenojot radošās aktivitātes, gandrīz garantēti saņemsi uzslavas no priekšniecības.

DVĪŅI Sapņosi par tālām, eksotiskām zemēm, jautru atpūtu, tādējādi koncentrēties darbam būs pagrūti. Esi uzmanīgāks, kārtojot birokrātiskās lietas, jo paviršībā vari palaist garām ko patiesi svarīgu!

VĒZIS Godīgums, augstsirdība un neatlaidība cels tavu autoritāti kolēģu acīs. Atbilstošs brīdis saimniecisku, organizatorisku jautājumu risināšanai. Labi sapratīsies ar augstākstāvošajiem.

LAUVA Pieņemot lēmumus, kuri saistīti ar finansiālo sfēru, esi nedaudz atturīgāks, neļaujies ilūzijām par ātru, vieglu peļņu. Vakarpusē tava nervu sistēma var būt uzņēmīgāka pret ārējiem kairinājumiem.

JAUNAVA Pratīsi pareizi novērtēt situāciju un attiecīgi arī rīkoties. Labvēlīgs laiks, lai sakārtotu nekustamā īpašuma jautājumus. Otrā pusīte var pārsteigt ar netradicionālu skatījumu uz attiecībās notiekošo.

SVARI Būs daudz darba. Iespējams, tev tiks uzkrauti neparedzēti pienākumi, tomēr tu, par laimi, spēsi lieliski ar tiem tikt galā! Uztraukums pat savā ziņā nāks par labu, jo tas liks būt apņēmīgākam.

SKORPIONS Piemērota diena privātu, ģimenisku jautājumu risināšanai, attiecību skaidrošanai. Spēsi viegli rast kopīgu valodu ar tuviniekiem, nogludināt konfliktus, ja tādi vispār bijuši. Atturies no alkohola.

STRĒLNIEKS Lai veiksmīgi risinātu ikdienišķos jautājumus, tev nāksies iedziļināties sarežģījumu būtībā. Līdzko būsi izpratis problēmas sakni, varēsi veiksmīgi novērst trūkumus. Vakarā nesēdies pie auto stūres.

MEŽĀZIS Dienas lielāko daļu pavadīsi pacilātā noskaņojumā. Kārtojot juridiskās lietas, rūpīgāk seko līdzi tam, “kas rakstīts ar maziem burtiņiem”. Ne reizi vien noderēs tavas analītiskās prasmes.

ŪDENSVĪRS Kaut arī darāmā būs daudz, zvaigznes iesaka atrast brītiņu, lai apsēstos un pafilozofētu par dzīvi. Iespējams, tieši šajā brīdī galvā iešausies gudras, tālredzīgas domas. Sagādā pārsteigumu mīļotajam.

ZIVIS Tevis izstarotā noslēpumainība un šarms izraisīs neviltotas simpātijas no pretējā dzimuma puses. Finansiālajā plānā jāuzmanās no pārliekas steigas. Lieto uzturā svaigu apelsīnu sulu!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu