Pāvels Globa atklāj Zodiaka pārstāvjus, kuriem ir mazāks risks inficēties ar Covid-19 (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa.
Pāvels Globa. Foto: Ekaterina Chesnokova/RIA Novosti

Slavenais Krievijas astrologs Pāvels Globa nesen nācis klajā ar patiešām pārsteidzošu prognozi - zvaigžņu pazinējs nosaucis Zodiaka pārstāvjus, kuriem, pēc viņa domām, šajā laikā mazāk draud saslimšana ar Covid-19. Portāls "Apollo" atgādina, ka astroloģiskās prognozes nav zinātniski pamatotas, tādēļ iesakām rūpīgi sekot līdzi speciālistu norādēm.

Vēzis

Zvaigžņu pazinējs vēsta, ka bīstamā slimība, visticamāk, ies garām Vēža zīmes pārstāvjiem, kuriem nav jau iepriekš diagnosticētas veselības problēmas. Globa gan uzsver, ka tas nemazina vajadzību būt piesardzīgiem!ai Zem šī zvaigznāja dzimušie parasti īpaši piedomā pie tā, lai pareizi ēstu un izvairās no nelāgiem ieradumiem, tādēļ viņu imūnsistēma ir spējīga tikt galā ar dažādiem izaicinājumiem.

Strēlnieks

Lieliska imunitāte, pēc Globas domām, piemīt arī ugunīgajiem Strēlnieka zīmes pārstāvjiem. Šie cilvēki tāpat ir apveltīti ar noturīgu nervu sistēmu, kas viņiem ļauj rīkoties racionāli un pārdomāti, nezaudējot kontroli arī panikas apstākļos. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem ne pārāk vieglos laikus palīdzēs izturēt viņu dzīvesprieks un iedzimtā veiksme.

Mežāzis

Šīs praktiskās Zodiaka zīmes pārstāvji ar vieglu roku ikdienā risina dažādas problēmas, tādēļ darbošanās šajā krīzes laikā nesagādās īpašas grūtības. Globa uzsver, ka Mežāžu rūpīgums ļaus korekti ievērot visas nepieciešamās higēnas normas, turklāt viņiem talkā nāks arī spēcīga imūnsistēma.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu