Video Marija Naumova atklāj, ka ar ģimeni iestrēgusi Indijā un dalās pārdomās par Covid-19 (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Trešdien, 25. martā, populārā pašmāju dziedātāja Marija Naumova sociālajā tīklā "Facebook" dalījās ar video sveicienu faniem un paziņoja, ka "šajā sarežģītajā situācijā viņa ar visu ģimeni ir iestrēgusi Indijā".

Naumova atklāja, ka viņa ļoti grib atgriezties mājās un viņa cer, ka šāda iespēja radīsies uz aprīļa beigām. 

Dziedātāja dalījās ar stāstu, ko viņa dzirdējusi no vietējās astroloģes, kura runājusi par jauno koronavīrusu.

"Decembrī četras planētas nonākušas konkrētā stāvoklī, kas arī izraisījis šo vīrusu un tā izplatību visā pasaulē. Labā ziņa ir tā, ka marta beigās un aprīļa sākumā astrologi prognozē, ka šī situācija sāks mainīties uz labo pusi."

Naumova turpina, ka viņa tiešām no sirds cer, ka tā tas arī būs un viss beigsies.

Viņa paziņoja, ka pēc indiešu kalendāra 25. martā Indijā svin Jauno gadu.

"Šodien sākās 2077. gads un es gribu novēlēt mums visiem, lai šis gads ir veiksmīgs! Tādā ziņā, ka mēs visi varēsim kļūt labāki un sirsnīgāki, sākt savādāk uztvert apkārtējo pasauli. Cienīt dabu, cilvēkus sev apkārt un mīlēt sevi. Stipru veselību! Viss ir dieva rokās, ejam uz priekšu un nepadodamies!" 

Marija Naumova arī iepriekš savā "Facebook" profilā dalījusies ar pārdomām par Covid-19 izraisīto ārkārtas situāciju pasaulē.

"Viennozīmīgi, viss, kas šobrīd notiek pasaulē, ir milzīgs pārbaudījums visai cilvēcei, un tas liek mums pavisam nopietni aizdomāties par to, kāda ir mūsu attieksme pret dabu, līdzcilvēkiem, dzīvi un pašiem pret sevi. Situācija ir sarežģīta – kā tā attīstīsies, lielā mērā atkarīgs arī no mums.

Mums ir dota iespēja daudz ko apdomāt un mainīt savā ikdienā gan katram individuāli, gan sabiedrībai kopumā. Centīsimies nekrist panikā, jo tā tikai palielina stresu, tādējādi pazeminot imunitāti un izraisa negatīvu garastāvokli.

Būsim uzmanīgi un līdzcietīgi viens pret otru un ievērosim piesardzības pasākumus, kas ieviesti arī mūsu valstī. Pievērsīsim uzmanību pirmkārt jau sev, un tikai pēc tam apkārtējiem - ievērosim higiēnu un cienīsim viens otru. Dalīsimies ar labām un labsirdīgām domām, nevis skumjiem video un briesmīgo statistiku. Nesen kāds stjuarts lidmašīnā, kurš lietoja sejas aizsargmasku, man atvainojās par to, ka nav iespējams redzēt viņa smaidu, uz ko es atbildēju, ka tas nekas, jo smaidu es redzu viņa acīs. Un tas ir pats svarīgākais!"

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu