Seriāla "Troņu spēles" zvaigzne skarbi nosoda citu aktrisi, kura neievēro pašizolāciju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sofija Tērnere
Sofija Tērnere Foto: Reuters/ScanPix

Koronavīrusa straujās izplatības dēļ aizvien svarīgāk ir ievērot pašizolāciju. Līdzīgās domās ir arī seriāla "Troņu spēles" zvaigzne Sofija Tērnere, kura asi kritizējusi divas citas amata māsas, kuras atklājušas, ka pašizolāciju negrasās ievērot.

Tērnere nav kautrējusies visnotaļ agresīvā manierē izteikt savas domas cilvēkiem, kuri neievēro sociālo distancēšanos. Viņa kopā ar savu vīru, dziedātāju Džo Džonasu savā "Instagram" kontā bija publicējusi tiešraidi, kuras laikā atbildēja uz dažādiem fanu jautājumiem.

Vienā brīdī slavenā aktrise gan palika dusmīga, runājot par cilvēkiem, kuri neievēro sociālo distancēšanos. Viņa vairākkārt lietoja vārdu "brīvība", kas faniem lika nodomāt, ka kritizēti tiek nesenie aktrises Evandželīnas Lilī izteikumi.

Lilī savā "Instagram" kontā bija ievietojusi ierakstu, kurā norādīja, ka viņa tikko aizvedusi bērnus uz vingrošanas nometni. Kad aktrisi komentāros sāka kritizēt sociālo tīklu lietotāji, viņa atbildēja: "Man ir divi mazi bērni. Daži cilvēki savas dzīvības vērtē augstāk par brīvību, bet citi - brīvību augstāk par dzīvībām."

Šāds izteikums, šķiet, ļoti nav gājis pie sirds Tērnerei, kura minētajā video tiešraidē nāca klajā ar sekojošu paziņojumu: "Palieciet mājās, neesiet stulbi, pat ja "brīvību" vērtējat augstāk nekā, es nezinu, savu veselību? Man ir vienalga par jūsu brīvību, jo jūs varat inficēt arī citus cilvēkus, vājākus cilvēkus, kuri atrodas jums apkārt. Palieciet mājās!"

Lilī gan nav vienīgā aktrise, kura pēdējā laikā saņēmusi kritiku par nepārdomātiem izteikumiem saistībā ar koronavīrusa izplatību. Aizvadītajā nedēļā "Vidusskolas mūzikla" aktrise Vanesa Hadžensa "paslīdēja" ar visnotaļ neiejūtīgu komentāru: "Jā, cilvēki mirs, kas ir drausmīgi, bet tajā pašā laikā, nenovēršami?" 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu