Piektdienas horoskops: 27. marts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 27. martam.

AUNS Gribēsi par katru cenu būt pirmais, taču šoreiz labāk apzināti palaist konkurentus pa priekšu! Vari aktīvāk pievērsties mājas saimnieciskajām lietām. Attiecībās ar laulāto būsi nepiekāpīgs.

VĒRSIS Nesen iegūtie sadarbības partneri vai jaunpienākušais kolēģis var sagādāt zināmus uztraukumus, radīt liekus sarežģījumus. Šodien jūtamākus panākumus gūs Vērši, kuri darbojas individuāli.

DVĪŅI Būsi pats jautrības un dzīvesprieka iemiesojums. Tev izdosies uzlabot omu apkārt esošajiem, iegūt jaunus paziņas. Ja nepieciešams, vari kārtot ar nekustamo īpašumu, mantojumiem vai tieslietām saistīto.

VĒZIS Dvēsele prasīs ko māksliniecisku - mūziku, dejas, gleznošanu. Par pelēcīgo ikdienas darbu domāt nekādi negribēsies. Šodien veidosies saskanīgas attiecības ar pretējā dzimuma pārstāvjiem.

LAUVA Galvu augšā un aiziet, pretim jaunām uzvarām! Kaujinieciskais noskaņojums pozitīvi iespaidos dienas veikumu. Vakarā negaidīti vari tikt iesaistīts, kādā interesantā izklaides pasākumā.

JAUNAVA Visu likstu pamatā būs pārlieka dedzība, steiga. Ja spēsi rast iekšējo līdzsvaru, būt nosvērtāks, neviens darbs nebūs par grūtu vai sarežģītu. Liela loma var būt otrās pusītes morālajam atbalstam.

SVARI Būsi enerģisks un patiesi mērķtiecīgs. Lieliski tiksi galā ar lietišķa rakstura pienākumiem. Šis ir labvēlīgs brīdis, lai kārtotu finansiālos jautājumus. Dienas izskaņā derētu uzrīkot nelielu ballīti.

SKORPIONS Grūtību pārvarēšana tikai nostiprinās tavu pārliecību. Profesionālajā jomā būs manāmi panākumi. Privātajā dzīvē gan iespējami sarežģījumi, kuri izpaudīsies kā nesaprašanās ar ģimenes locekļiem.

STRĒLNIEKS Sava ugunīguma dēļ vari nonākt konfliktā ar karstasinīgākajiem kolēģiem vai pat priekšniecību. Lai neradītu sev nevajadzīgas galvassāpes, mēģini būt par mata tiesu diplomātiskāks.

MEŽĀZIS Laulātā uzstājīgā rīcība var jūtami kaitināt tevi, traucēt koncentrēties patiesi svarīgajām lietām. Neskatoties uz sarežģījumiem attiecībās ar otro pusīti, profesionālās lietas paveiksi godam.

ŪDENSVĪRS Diena piemērota sīko, ikdienišķo pienākumu veikšanai. Daži Ūdensvīri publiski aizstāvēs savu taisnību, un ne bez panākumiem! Pastāv labas iespējas gūt labvēlību no augstākstāvošo puses.

ZIVIS Var būt nedaudz pagrūti tikt galā ar iekšējām pretrunām. Ar prātu sapratīsi, kas un kā ir jādara, taču emocijas var ņemt virsroku! Šā iemesla dēļ vari nonākt līdz pat finansiāliem zaudējumiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu