Medijs: Kļuvis zināms datums, kad trešo savstarpējo cīņu aizvadīs Taisons Fjūrijs un Deontejs Vailders

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deontejs Vailders pret Taisonu Fjūriju
Deontejs Vailders pret Taisonu Fjūriju Foto: Reuters/ScanPix

Jau iepriekš tika publicēta informācija, ka brita Taisona Fjūrija un amerikāņa Deonteja Vaildera trešā tikšanās boksa ringā varētu notikt rudenī. Tagad zināms ir arī cīņas datums, vēsta "The Atletic".

"The Atletic" vēsta, ka cīņai pietuvinātiem avotiem, viņu rīcībā ir nonākusi informācija par Fjūrija un Vaildera nākamās cīņas norises datumu. Tiek ziņots, ka abas smagsvara superzvaigznes trešo reizi ringā tiksies 3. oktobrī. Tāpat zināma arī cīņas vieta - trešais duelis norisināšoties Lasvegasā.

Aizvadītajā mēnesī Fjūrijs ar pārliecinošu sniegumu septiņu raundu garumā sagādāja Vailderam viņa karjeras. uzvarot šajā cīņa, britu bokseris savā īpašumā ieguva Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu smagajā svarā.

Uzreiz pēc šīs cīņas Vailders izmantoja viņa līgumā iekļauto punktu par revanša cīņas iespēju. Oriģināli abiem cīkstoņiem tikšanās ringā bijusi paredzēta 18. jūlijā, bet koronavīrusa situācijas dēļ plānus bija jāmaina.

Jau iepriekš Fjūrijs izteicās, ka viņa karjerā, iespējams, palikušas divas cīņas - revanša duelis pret Deonteju Vailderu, kā arī čempiona jostu apvienošanas cīņa pret tautieti Etoniju Džošua, kura īpašumā ir WBO, IBO, IBF un WBA smagsvara čempiona jostas.

Ņemot vērā, ka vispirms skandalozajam britam jāaizvada cīņa pret Vailderu, var pavisam droši apgalvot, ka Fjūrija un Džošua potenciālais duelis ir jāatliek uz 2021. gadu.

Fjūrijs savas karjeras laikā izcīnījis 30 uzvaras, savukārt viņa pirmais duelis ar Vailderu noslēdzās ar skandalozu neizšķirtu. Turpretim par Bronzas bombardieri sauktais Vailders boksera karjeras gaitā ir izcīnījis 42 uzvaras, kā arī vienu reizi cīnījies neizšķirti un piedzīvojis vienu zaudējumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu